Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

Mit tegyek a jobb szexért?

Mit tegyek a jobb szexért?

A fiatal feleség mindentől felizgul, csak éppen a férjétől nem, akivel pedig minden más nagyon rendben volna.

Pehely vágyakozó kérdése

Jelenlegi férjem volt életem első szerelme, és egyben egyetlen intim partnere a mai napig. Együttléteink alkalmával soha semmilyen úton-módon nem elégültem még ki. Ezzel a ténnyel párom is tisztában van, de szétcincált önbecsülésének és talán önzőségének köszönhetően nem is igyekszik megoldani a helyzetet, inkább homokba dugja a fejét és beletörődik a helyzetbe. Feltételezem, hogy ez így neki sem túl jó, bár Ő nem panaszkodhat erekciós vagy orgazmus gondokra. Már sok éve gyakran elutasítom/elterelem a közeledését és helyette viszonzatlanul elégítem őt ki – mert nekem is hiányzik az intimitás illetve örömöt akarok neki szerezni (sőt, meglepetésszerűen kezdeményezni is szoktam – ha nincs nyomás alatt akkor számára is élvezetesebb a dolog szerintem) de az együttlétekre már nem sok kedvet érzek – átlag havi 1-2 alkalommal max. Közrejátszhat az is, hogy általában rögtön a tárgyra tér, nincs előjáték, nincsenek izgalmas beszélgetések, nincs vágy, vagy szenvedély, nem érezteti velem, hogy nő vagyok, konkrétan nincs szeretkezés sok-sok éve már. Gyors "numera" van – ha sietünk, ha nem...
A félreértések elkerülése véget leszögezném, hogy nem vagyok frigid, sőt: egy kósza gondolattól is képes vagyok teljesen "átázni".
Az idő múlásával valóban megváltoztak a szexuális igényeim, szokásaim, felfogásom és értékrendem. Öntudatomra ébredtem.
(A szende prűd kislány perverz fantáziájú nővé változik át – fokozatosan megismerkedik teste minden porcikájával és az önkielégítésben éli ki magát. Szellemi tudásvágyát minden lehető módon bővíti – főként a szexuálpszichológia által – de azt a bizonyos határt soha nem lépi át! )
Nincs több dramatizálás :-)
A szexuális igényeink sajnálatos módon nem egyeztethetőek össze: páromból hiányzik az önzetlen örömszerzésre való törekvés, a kellő szenvedély, a nyitott gondolkodásmód, a spontaneitás, a merészség és a kalandvágy. Nem vagyunk azonos érzelmi- vagy akár szexuális-intelligencia szinten. Magyarul: nem tudja kihozni belőlem azt a bizonyos kisördögöt. Ezért nem tudok megnyílni igazán neki. Voltak próbálkozásaim, de egyiket sem koronázta siker. Ismerve párom ódivatú felfogását – nem is vártam tőle túl sokat. Mindazonáltal imádom, kevés hozzá fogható férfi van a világon: családcentrikus, céltudatos, intelligens, sikeres – egy szóval szinte tökéletes férfi minden értelemben, de az ágyban olyan mint egy kisgyerek – "fizikai szükségleteim vannak- segíts nekem ... ok, megvolt a zacsi ürítés, neked most sem volt jó, ami kicsit kellemetlen, de talán majd legközelebb!"
Mi lesz ennek a vége? Komoly fenntartásaim vannak a gyerekvállalással kapcsolatban, pedig már minden feltételt megteremtettünk ami ehhez szükséges. Tisztában vagyok vele, hogy sokan képtelenek megélni a hüvelyi úton történő orgazmust, a nők elenyésző hányada pedig a csikló orgazmussal van így, de ritka az olyan eset, ahol a férfi így vagy úgy, de egyikhez sem tudja hozzásegíteni a nőt. Azt is tudom, hogy tanulható – de a szex egy társas játék és a partner nem feltétlenül jelent társat is.
Az utolsó csepp a pohárban a döbbenetes felismerése volt annak a ténynek, hogy a tudatalattim a szexet a kudarccal társítja – tehát nem is törekszem már az orgazmusra.

Most légy okos, Kapitány! Mit javasolnál egy 31 éves csinos, egészséges, kiegyensúlyozott házasságban élő nőnek, akinek egyetlen komolyabb problémája a szex?


Éjfél Kapitány kevéssé bizakodó válasza

Ez így nagyon nem jó, és ha nem tesztek nagyon gyorsan valamit, a férjed hamarosan egy lelkes huszonéves asszisztense ágyában találja magát, vagy téged kezd el titokban kúrogatni egy nyikhaj fiatalember, akibe majd azonnal beleszeretsz és pár hónapon belül lelkiismeretfurdalás nélkül hagysz ott a farkáért csapot-papot.

Ha mostani férjeddel valóban hosszútávra terveztek, akkor közös akarattal és együtt kéne profi szakemberhez fordulnotok. Ő pontosan tudja, mit kell ilyenkor tenni, rá hallgassatok és ne a színes női magazinok szextanácsait kövessétek. A szexuálpszichológusnak megvannak a maga gyakorlati módszerei, hogyan fedezzétek fel magatokat és egymást.

Ha erre nem vagytok hajlandóak, vagy nem sikerül a dolog, akkor viszont ne hibáztassátok magatokat, nyugodtan váljatok szét, mert egyszerűen nem illetek össze. Normális szex nélkül a tiétek – sajna – nem kiegyensúlyozott házasság, amin egy esetleges gyerekvállalás is csak rontana. Van ilyen: a vágyaidról nem szabad akarattal döntesz, ezt inkább egy csomó anatómiai, genetikus és szociális faktor határozza meg. Velem is előfordult már, hogy a kedves, vékonyderekú, hosszúhajú, jóseggű csajszira ugyan ráizgultam, de egyszerűen menet közben elment tőle a kedvem, míg alig másnap a nála tíz évvel idősebb csinianyukával simán orbitálisakat élveztünk.

Félek, tovább kell keressed az igazit...