Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

Nem szeret, vagy nem szeret?

Vágási Feri reménytelen kérdése

Fél éve megtetszett egy lány egy táborban még januárban (egy suliba járunk – mindennap látjuk egymást). Lassan kialakult bennem egy komolyabb érzelem felé amit ő képtelen viszonozni. Sosem jöttünk össze. Nem volt barátja egészen nyárig. Többször próbálkoztam mondjuk hogy a nyakára másztam de nem voltam erőszakos. A nyáron összejött a haverommal ) elég szemét dolog volt – de a lányt nem okolhatom mert sosem ígért nekem semmit). Még mindig szeretem és kitartok mellette. Egy másik táborban a nyár végén újra szóba került a "kettőnk" téma, és most először nem tudta mit akar – talán az az egy este volt amikor ez így volt. Hazajöttünk találkozgattunk de nem beszéltünk kettőnkről vártam hogy eldöntse mit akar. Akkor este azt mondta nem tudja mit érez és úgy tűnt csak a barátja miatt nem jön össze velem. Azóta is együtt van a barátjával de én úgy érzem engem szeret. Ahogy néz ahogy viselkedik mikor ketten vagyunk. Kérdeztem a barátjáról: nem tudja hogy szereti e. Megőrjít a dolog 8 honapja nem tudok lemondani egy reménytelen szerelemről ami szerintem nem reménytelen- tennem kell valamit. Kínlódok azóta hogy megismertem. Ráadásul a barátja is a ugyan abba a suliba jár szept.22-től (ötöd éves). Mit tegyek? Hogy ébresszem rá arra amit szerintem ő is érez csak nem mond ki?? Kérlek segíts ha van tanácsod azon kívül hogy felejtsem el!!


Éjfél Kapitány reménytelen válasza

Hát ez a veszett fejsze nyelének tipikus esete. És te fél éve szorongatod?! Olvasd vissza a saját soraidat! Semmi de semmi konkrét eredményed nincsen, van ellenben számos akadály, probléma és elutasítás. Az ide vonatkozó tanácsomat ugyan már elmondtam, de a kedvedért megismétlem: annyi a széplány, mint égen a csillag. Ne pazarold az idődet érdemtelenre!