Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

Önbizalom?

Önbizalom?

A szuperhősök aztán nem szenvednek önbizalomhiányban, és van is eredménye. Ezt a trükköt bárki kipróbálhatja!

Spell önmagában bizonytalan kérdése

Sok helyen hallom hogy állj hozzá pozitívan, meg legyen már egy kis önbizalmad. Mennyire fontos az önbizalom általában, és a pozitív hozzáállás? Jobban fognak sikerülni a dolgaim ha nagyobb az önbizalmam, és pozitívabban állok hozzá? Ha igen ez mennyire biztos?


Éjfél Kapitány magabiztos válasza

Borzasztóan fontos. Hogyan is várhatod el a világtól, bárkitől, hogy bízzon benned, ha te magad sem bízol önmagadban? A világot persze nem nagyon érdekli, mit gondolsz magadról, így ha a törekvésed a külső körülmények miatt kudarcra van ítélve, akkor az bizony elbukik annak rendje s módja szerint, hiába bízol a sikeredben. Az önbizalom nem a szigorúan vett előbbre jutásban segít. Az önbizalom abban segít, hogy ne bukjál el időnek előtte. A magadba vetett hited a kisebb megpróbáltatásokon és akadályokon simán túljuttat, így végső soron jobban fognak sikerülni a dolgaid. Biztosan.