Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

Miért szurkolunk?

Nalimt sportos kérdése

Észérvet szeretnék hallani arról, hogy miért kellene egy Magyaroszág-Akármilyen ország sporteseményen Magyarországnak-nak drukkolnom. És miért teszi ezt így minden ember szinte kivétel nélkül, az okok teljes hiányában is?


Éjfél Kapitány természetes válasza

Ha érvet nem is, de okot tudok mondani. A sport és a többi játék nem kis részben pótcselekvés. Annak a hódító és vadászösztönnek a kiélése, amit természetes ellenség illetve háborúk hiányában nem áll módunkban valós élethelyzetben is használni. Van aki kifejezetten azt állítja, "a sport fegyverek nélküli háború". Miképpen a vadászat és a háborúk során a csoport természetes és genetikusan kódolt módon közösen lép fel a préda vagy a rivális csoport ellen, pontosan úgy és pontosan azért drukkolunk a sporteseményeken a mieinknek.