Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

A hapsim csak ritkán...

Bori erotikus kérdése

Kedves Éjfélkapitány! Mivel lány vagyok, egy lányos problémával zaklatlak, mert már jó lenne, egy igazi férfiválaszt is hallani (barátnők kikérdezve : )

Szóval: 8 hónapja élek egy fiúval, én 23 ő 30. Kapcsolatunkkal minden rendben, mert és okos és megbízható és hűséges és vicces... Igenigen, úgy tűnik, hogy jól kifogtam, ezt a mondják a többiek is.

Kivéve: a szex. A hogyannal nincs baj, mert ha végre eljutunk az ágyig, akkor isteni a dolog, csak a mennyivel van bajom, mert kb. hetente egyszer. Már mindent kitaláltam, tangában flangálok le s föl, van harisnyatartóm, neccharisnyám, ésatöbbi, de így se lehet többet kicsikarni belőle. Ezért aztán természetesen egy idő után előjött belőlem a hiszti, most már minden kicsi visszautasításra éktelen hisztivel válaszolok – egy napi némasági fogadalom, haggyál békén és társai. Utálom ilyenkor magamat, de már tényleg nem tudok mit kitalálni arra, hogyan változtassak a helyzeten. Tetű megalázó szar nőnek érezni magamat ill. elképzelni, hogy ha ilyen tempóban haladunk, akkor 10 év múlva néhány száz szeretkezést tudhatunk majd magunk mögött. Én mindig arra vágytam, hogy ha egyszer végre lesz "igazi" pasim (merthogy e kategóriában ő az első), akkor majd ki se szállunk az ágyból.

Ötlet?


Éjfél Kapitány xxx válasza

Azonnal hagyjál fel a hisztivel. A fáradtság tényleg nagy úr. Aki fáradt, arról, ha nehezen is, de el tudom képzelni hogy nem mutat különösebb érdeklődést irányodba. Viszont abban biztos vagyok, hogy aki már beindult, az nem fog a másik oldalára fordulni. Konklúzió: be kell indítanod az emberedet.

Ha a tanga meg a flangálás nem működik, akkor legyél direktebb. Sokkal direktebb. Amit javaslok, azt a pornószakmában felszopásnak nevezik. (Angolul fluffers-nek hívják azokat a háttérben dolgozó lányokat, akik a filmben nem szerepelnek, de nagyon szorgalmas szájmunkával tehermentesítik a már csak a kamerára koncentráló színésznőket.)

Arra figyelj, hogy a közeledésed ne tűnjön se támadásnak, se macerálásnak, azaz gyengéd legyen és ne erőszakos. Ha túl energikusan, ugribugri módon közeledsz, könnyen lehet, hogy automatikus védekezést váltasz ki.