Éjfél Kapitány
titkos szerelmei
Levél Éjfél Kapitánynak...

Titkos szerelmek terme

"Ki Éjfél Kapitány titkos szerelme? Furcsa, hogy a szuperhős ne epekedjen senki után. Egy szuperhős nem csak magának, +a világnak akar bizonyítani, hanem a szívszerelmének is. A szuperhősöknek van szerelmük! Tarzannak Jane, Jokernek Vicky Vale, Pókembernek Mary Jane. Éjfélkapitánynak pedig ki?" - kérdi kedves rajongóm Gázos Baby.

Sokkal jobban szeretek legendákat költeni, mint lerántani a leplet titkaimról - különösen ha a szerelem a téma. A paparazzi projekt tanulsága szerint viszont a rajongók lelkesen keresnek, kutatnak és ha kell, szívesen pótolják ki a hiányzó kockákat élénk fantáziájukkal. Hozzátok továbbítom tehát a kérdést: Ki Éjfél Kapitány titkos szerelme?

Figyeld más szemmel a mozivásznat, nézz bele a szomszéd lány szemébe, lapozgasd a magazinokat, vagy csupán nézz a tükörbe és fedezd fel valahol Éjfél Kapitány titkos szerelmét. Keresd meg Őt, szerezd meg a képét és küldd el. A képhez feltétlenül mellékelj rövid magyarázatot is, amiben írd le, mi volt az az árulkodó jel, ami alapján felismerted.

Küldd el a képét! Kicsoda a Kapitány titkos szerelme?

Az elsőrandis Kata?

Kata már a nyolcadik ruhavariációt próbálgatta. Randira készült, de képtelen volt eldönteni, mit vegyen fel. Tulajdonképpen csak sétálni fognak, esetleg megnéznek egy kiállítást, nem kell nagyon kiöltözni.
- Na jól van - felvett egy sima fekete nadrágot, fekete félcipőt, hosszú pullóvert, és egy térd fölött érő sötétszürke egyszerű szabású tavaszi kabátot. A nagy fekete táskát a vállára csapta és indulandusz. Különben is nem tudom minek ez a nagy haccacáré, egyelőre utcán leszünk. És ez az átlagos hétköznapi viseletem. Vagy hadjáratba indulok, hogy meghódítsak egy férfit? Tegyek fel sminket, láncokat, legyen más a hajam, mint szokott? Díszítsem fel magam mint egy karácsonyfa?Nem vagyok dögös csaj, szerintem egy normális, átlagos nő vagyok és ezt is akarom láttatni.

Rövid utazás után meg is érkezett a megbeszélt helyre. Megelégedetten látta, hogy szinte egymáshoz öltöztek. Akit keresett, kicsit szikár, középmagas, enyhén kopaszodó, magashomlokú, ötvenes férfi. Inkább érzéki, mint szép. Imre sportosabban öltözött, kordbársony nadrág, barna velúr félcipő, egysoros gombolású tweed jellegú zakó volt rajta. Kölcsönös üdvözlés után, úgy döntöttek, lesétálnak a Népkertbe, jobban lehet beszélgetni. Kerülgetni kellett az embereket, Imi megfogta Kata kezét és úgy haladtak tovább. Kata nevetett, - vigyázz, el ne vesszek.
- Hogyisne - válaszolt Imre - még nem is voltunk sehol, és máris elvesznél, majd én vigyázok rád.
Úristen - Katában valami megindult, valaki vigyázni akar rám - ez egy komoly fickó.

Nemsokára ki is értek, lassabban sétáltak, Kata félmosollyal rásandított Imire, úgy látom ez a Népkert is egyre kisebb lesz.
- Egyre több az építkezés, mindenki harcol a telkekért, az önkormányzat nem állja eléggé a sarat. Így aztán egyre fogy a zöld terület. De hallottál arról Katám, hogy,... és itt majd egy fél órás értekezlet, mi történik bizonyos helyeken. Kata természetesen bölcsen hallgat, és időnként helyesel, vagy kérdez. Közben leültek egy padra, lábukat kinyújtva folytatják a beszélgetést. Már egész más a téma, Imi képregényrajzoló és nagy élménnyel meséli az amerikai képregény történetét. Olyan csodálattal ejti ki a neveket, mint más a híres autómárkákat. Katának ez érdekes, új világ, szívesen hallgatja. Valamikor rajzolgatott, de úgy érezte, nincs hozzá elég tehetsége, így abbahagyta. A fiának (az apja után) ügyes keze van, de ő se rajzolgat mostanában, pedig úgy tudja, ezt állandóan gyakorolni kellene.

Kezdett hűvös lenni, Kata kérdőn nézett Imire, menjünk lassacskán? Imi komolyan nézett rá, - mehetünk - nincs kedved beülni egy moziba?
- Van még időm, menjünk, mit nézünk meg?
- Kuroszavától a Rejtett erődöt.
- Hú az egyik kedvenc filmem, mióta szerettem volna újra látni!
A moziban fifty-fifty alapon fizettek, vettek kólát és pattogatott kukoricát. Kevesen voltak, így oda ülhettek, ahova akartak. Természetesen az utolsó sor középső székébe ültek. Elkezdődött a film, egy darabig komolyan nézték, aztán beléjük bújt a kisördög és játszadozni kezdtek. Bolondságokat suttogtak egymásnak, játszott a kezük, végül egymásra talált a két száj, és megkóstolták egymást, finom ingerek szaladgáltak a testükön. Már egyre komolyabbá vált a csók. Időbe telt, mire elengedték egymást, Imre megfogta Kata kezét, és úgy nézték tovább a filmet.

A film után nem nagyon beszélgettek, valahogy el voltak a gondolataikkal. Megérkeztek a villamos megállóba. Már jött a villamos.
- Szia - majd hívlak - mondta Imi.
Könnyű csók, és elváltak. Kata is komoly volt, az események elsodorták. Nem történt minden túl korán? Ez zakatolt benne, mindegy, a férfi tetszett neki és gondolta, nem csak rajta múlik, hogy találkoznak-e még?

Este jelzett a telefon. Jött egy SMS: - Aludj jól Katám!
Szép álmokat drágám! - ment a válasz.

(Kedves romantikus történet, de ebben a tempóban, amit naív de félénk Kata diktál, félek nem fog szárba szökkenni ez a szerelem. Alteregómnak ezúton is tanácsolom: ha társalog, akkor beszéltesse kicsit a partnerét is, ne a "majd hívlak" klasszikus lekoptató szöveggel búcsúzzon ha akar még valamit, illetve erőltesse meg magát, és ne háromszavas esemessel akarjon bevágódni.)

Mirkó Ágnes a cyberpunk novellahősnő?

A minap ébredtem rá: én vagyok a titkos szerelmed. Sokban hasonlítunk: számtalan álarcom van, az igazi arcomat csak kevesen ismerik. Én is harcolok, nagyon úgy tűnik, mindhalálig. Vagy még azon is túl. Hősnői mivoltom néha teher, ilyenkor hétköznapi 30-as nő álcája mögé bújok, a kenyérharc csak a fegyvert, a kíméletlenséget nem teszi feleslegessé. Ilyenkor arra gondolok, egy ilyen férfi karjaiban nem számít semmi. Én vagyok a nő, aki /szólóként /keresi a lőszerre valót, aki harcol az igazáért, a mások bőréért. Aki a feji memóriába dögös rockandroll-t tölt be és Harley Nightster-ével csőrő töltött 239-es Sig-gel indul akcióra.

Vigyázz magadra!

(jeah, micsoda szemek, micsoda gazella termet, köszönöm szépen! Részemről már nem annyira kószálok egyedül az utcán, inkább vagyok az a bizonyos köztiszteletben és háttérben álló Mr Johnson aki a megbízásokat adja. Vigyázok magamra, és vigyáznak rám, nem eshet bajom ;)

Eleanor?

Edboy - 2007.június 9

Úgy gondoltam, hogy erről a képről már csak Éjfél Kapitány és egy bazinagy fegyver hiányzik...

Edboy

(Igen igen, bár szerintem az autó és a nadrág teljesen felesleges rajta :)))
 

Nigella Lawson?

Imi - 2007.március 19

A nemjóját Éjfél Kapitány!

Éppen nemrég böngésztem nálad, és aztán ahogy meg akartam nézni a ma esti BL meccs vetítések időpontját, a port.hu-n egy érdekes műsor képei közt megláttam a Nőt. Gondoltam is, hogy mielőtt elküldeném a képet nem nézem meg, hogy mások mit küldtek be neked. .. De hát csak megnéztem, és teljesen meglepődtem, hogy egy hozzá hasonló sincs köztük... Mégis szerintem ő lehet ÉK titkos szerelme. Valahogy a tekintete is azt sugallja, hogy egy igazán okos, tapasztalt nő lehet, a tartásában talán van egy kis pózolás, de melyik nő nem szeretne egy képen jól mutatni? A frizurája, ruhája is egy érett nőt sejtet, egy olyat, aki ad a külsejére, aki más igazi nőkhöz hasonlóan külön ruhát választ egy kerti beszélgetéshez, egy klasszikus bálhoz, vagy egy egyszerű bulihoz. Nem lázadó típus, de meg tudja tartani a férfit, érti, vannak elvárásai vele szemben. De tudja vezetni is, és mindent meg is tesz érte amikor kell. Ráadásul megmondja mindig, amit és ahogy akar és gondol. Nem fél mások véleményétől. Kihívás vele lenni, mindenben igényes és hű. Nála a szex nem lehet egyszerű dugás, azt talán meghagyja másnak, de mindenképp ő lesz méltó örök párja ÉK-nak.

A neve: Nigella Lawson és a Szerinted honnan jössz c. Zone Reality műsorban szerepelt szerdán 19 órakor :)

Britney Spears?

Miklós - 2007.február 2

habár britney elég szarul néz ki, azért a trendet jól mutatja:)

(Alapból utálom a kék farmert, de el kell ismerjem, ez elég jó darab.)


Ale Jandra?

Csöcsei mint az atomrakéták! - reklámozza új pornócicáját a Private az 1997-es falinaptárja augusztusi modelljeként. Megmondom az őszintét, nekem a bikinije keltette fel az érdeklődésemet. Meg a szája...


Shakira?

Rufus Cali - 2007.január 18

Hogy őszinte legyek, sosem gondoltam volna, hogy ennyire illusztris rajongóid vannak!!!!

Nem tudom kifejezni szavakkal, mennyire irigyellek!!!!


A jól sminkelt amazon?

Sztike - 2006.november 21

Találtam neked egy jó nőt.

Csatolom. Szerintem nagyon illik ÉJFÉLKAPITÁNYHOZ!!!

A Megasztár énekesnő?

Szembeszomszéd - 2006.április 6

ÉK betört a mainstream médiába is!

Úgy tűnik, a Megasztár aranytorkú kismadara, Rúzsa Magdolna is ÉK rajongó. Mi sem bizonyítja jobban, mint ez a sapka, amelyre bátran feltűzte az "egyetemes azonosítójelet".

Hajrá Kapitány, Hajrá Lányok, húzzunk bele!

A zombigyanús kaszás?

Malibu - 2006.március 6

Lehet, hogy sokaknak kissé morbid ez a hölgyemény, de ki mondta, hogy ÉK mellett csak egy törékeny hölgyet képzelhetünk el? ;-) Kifogástalan, szexi alakja mellett sugárzik belőle az erő, a gonosszal szembeni kegyetlenség. A különös smink alatt egy olyan odaadó nő lapul, aki Éjfél Kapitány legvadabb álmait is valóra váltja!


A nyaraló modell?

Dimension76 - 2005.november 25

A lány elkeseredetten keresi a Kapitányt a mobilján, de ő, a "Régi szerető" elmélet jegyében nem kommunikál az egyébként nővérkeként dolgozó lánnyal, aki bánatát feledni utazott a horvát tengerpartra.....

A tetovált rajongó?

Ádám - 2005.november 18

Cptn Midnght Hype :)

A buszra váró csajszi?

Messecina - 2005.szeptember 02

A buszmegállóban paparazziztam le Őt, persze csak hátulról, nem mertem megszólítani egy szuperhős titkos szerelmét...

Az Univerzum legjobb szája?

Pepa - 2005.augusztus 06

Ezen a képen nem egy szexi nővérke látható, de annyira megfogott Jolie kisasszony kihívó tekintete, hogy gondoltam elküldöm Neked, hátha viszontláthatom honlapodon.

A harcos angyal?

Tamara - 2005.július 27

Méltó jelöltre bukkantam a virtuális hős mellé. Kapitány, imhol az arád... Egy igazi angyal! Úgy érzem, Ő minden arcodat szemrebbenés nélkül fogadná, hideg harcostekintetéből pedig az sugárzik, hogy ha esetleg mégsem, akkor a hanyagul maga mögé ejtett kereszt következik majd... Csodásan mutatnátok egymás mellett az éjszakában, Ő védőn emelné föléd angyalszárnyait, míg éjfekete köpönyeged rendre elfedné az Ő hófehér angyaliságát a vadul viharzó szélben.


 

Az éjféli tündérke?

Mu - 2005.július 27

Sok újdonság nem lesz benne, de hátha... :o) Majd jönnek a sajátok is...

A vízöntő lány?

Éva - 2005.július 10

Nem állom meg, hogy ne küldjek valami kis szolidat... Ezt már régebb óta tartogatom: egyrészt mert zseniális, másrészt mert nem sikerült eldöntenem, hogy a titkos szerelmek közé vagy a háttérképnek küldjem-e...

A motoros csajszi?

NovusGothica - 2005.június 21

Emlékezz a múltra - Mondá Ceasar:) Én is így teszek, mikor ezt kérem tőled. Emlékszel, hogy a paparazzi részlegbe már küldtem egy képet, most a Titkos Szerelmek rovatot igyekszem célba venni. A képregény adaptációról szóló írásod kapcsán, miszerint - kurvák vigyázzák a rendet a város felett, - felötlött bennem egy kép amit valahol már láttam, megtaláltam, és most postára is adom neked. 

Mint látod, szigorú, tekintélyt parancsoló a póz, a járgányon lévő halálfej rögtön elárulja, kié is valójában. A hölgy talán "illegális" járműfoglaló, vagy csak egy goth csajszi, aki ujjával feléd intve jelzi, újabb menetet akar - mondván, itt a jegyem a kezemben, menjünk még egy kört :))))

Christina a fitness modell?

PixelJ - 2005.június 12

Azt hiszem egyértelmű, miért is választottam Őt a titkos szerelmednek. Látszik rajta a teljes odaadás és végtelen rajongás irántad.

(Igen igen, Christina Lindley beállásán tényleg látszik: a vékony derék és a melltartóválasztás kifejezetten parádés :) Az én ízlésemnek mondjuk túlságosan amerikai jellegű a szépsége, de azt hiszem ezen túl tudnám tenni magam... ÉK)

Hsu Chi a színésznő?

Fekete Herceg - 2005.március 30

Ő a titkos szerelme a Kapitánynak. A lány azokat az estéket várja, amikor Éjfélkapitány nála tölti az éjszakát.  A kép egy ilyen éjszaka utáni reggelen készült. Hálás minden együtt töltött percért és boldog sóvárgással gondol a következőre. És várni fog rá. Ha kell, örökké.

(A Herceg tudhat valamit, mert a sárga lányok valóban bejönnek nekem. Mondjuk simán belefért volna, ha ugyanabból a piros-pólós sorozatból ezeket küldi el, de abban nagyon igaza van, hogy a jobb fenti képen az a nézés nagyon hatásos... ÉK)

Gryllus Dorka?

János - 2005.március 30

Titkos szerelem? Nekem például Dorka, és el sem tudom képzelni, hogy van férfi akinek nem tetszik!

(János az első férfi, aki szépen illusztrált tippet küldött a titkos szerelmem dossziéba. Jól választott, Gryllus Dorka valóban kedvemre való, teremtés, legalábbis ami hosszú haját, vékony derekát és nézését illeti. Egyébről én ugye nem tudhatok - ez a titok lényege... ÉK)

Nyulányka?

Zita - 2005.február 25

Stimmel a vékony derék és a hajlandóság, és lehet hogy kedves is bár ez nem látszik a képen. A vörös neon színű auráról jutottál eszembe, az nagyon hasonlított a Kapitány kék kisugárzásához...

Koncz Zsuzsa?

Bora - 2005.február 13

Ennél szebbet nem találsz! Sem a múltban, sem a jelenben, sem a jövőben.

A fekete párduc?

Victoria - 2004.november 16

Éjfél Kapitány igazi férfi, ezért értelemszerűen a sokszínűséget nagyra értékeli. Jól tudja, hogy ezt kizárólag egy nőben nem találhatja meg, ezért mindig a pillanatnyi hangulata dönti el, hogy kit részesít szerelmében. Lehet a buja fekete párduc, vagy a merengő, nomád blondy. De bármely atributumra is teszi a tétjét, mindenképpen jól választ, mert bennük az ellentmondások extremitásával találkozik.

A késes maca?

Ancsi - 2004.október 5

Szerintem csak ez a lány lehet a szerelmed. Harcias, és dühös, mert a fotós pont akkor kapta el, amikor éppen veled foglalkozott volna, illetve te is vele foglalkoztál volna. Azt hiszem a fotós ezt nem úszta meg élve, én csak a képet találtam, nem tudom, mi lett vele...

.


A szende popsis?

Catly - 2004.október 5

Itt küldöm a titkos szerelmedet, sajnos csak hátulról tudtam lefényképezni, mivel semmi áron nem engedte, hogy leleplezzem a viszonyotokat. Ő talán nem tudja, amit én már igen, hogy még a legkeményebb hősöknek is szükségük van néha egy gyengéd, de megértő és persze nagyon gyönyörű társra! Szóval nézd el neki, hogy hagyta lefotózni magát, ő mindent megtett... 

 

A kiber díva?

Kedveslány - 2004.június 30

keresek

mindenképp kontrasztot... először:
sötéthez a fényt, mely a sötétből született
keményhez a lágyat
szilárdhoz a légieset
testi erőhöz a testi törékenységet


és legalább annyira a hasonlót is:
igényeset
intelligenset
esztétikusat
ártatlanság leple alatti bujaság
különlegeset
varázst

íme, erre jutottam, ő lehet... figyeld csak... a szerelme... nem olyasmi, ami csak a f-vezérlést indítja be... valami sokkal több...

Az extrém modell?

Gázosbébi - 2003.február 28

Itt küldöm a szerelmedről készült képet teljes Gázzal ;-) 

Sötétnek sötét, arctalannak arctalan. Mi az, ami mégis tudható róla? Büszke és rajong irántad. Ez utóbbit onnan tudom, hogy mondta.

Őszinte híved GázosBébi 

A fehérzoknis párbajhősnő?

Kismanó - 2003.február 05

Terjed a hír, miszerint aki megtalálja Éjfélkapitány titkos szerelmét, az nagy-nagy megtiszteltetésben részesül... hogy mi is ez a nagy megtiszteltetés, azt csakis Éjfélkapitány tudhatja... nekem még nem árulta el. Viszont találtam egy képet, szerintem csakis Ő lehet a titkos szerelme, számomra nem kétséges. Megosztom veletek, hátha ti is így gondoljátok. (Tudvalevő, Éjfélkapitánynak nagyon jó ízlése van, ezért gondolom, hogy állításom helyes...).

Ime... ;o))) 

A rejtőzködő fiatalasszony?

Tóthné Erzsike - 2003.február 04

Éjfél Kapitány titkos szerelme én magam volnék...

Hogy Te is biztos lehess ebben, nézek egy dacos, de sokat ígérő vádlós-karádysat, "ez lett a vesztünk, mind a kettőnk veszte...."

A Kapitány kegyetlen, de következetes. Ez így van jól. Az ócska kis titkok felemésztenék a világ megmentéséhez tartalékolt energiáit. Nem szeretnék más álnevet magamnak, csakis a Tóthné Erzsikét. Kikockázva, szétfotoshoppolva, de még így is...

A kapucnis lány?

Ildikó - 2003.január 29

Szétnéztem a vinyómon, és ezt lányt ábrázoló képet találtam. Igazából valami szőkét kerestem, hogy méltó lehessen captainmidnitehoz. (ne körözze le őt semmilyen más superhero blond-bimbo szerelme) ...de aztán megtaláltam ezt a sötét, visszafogott, intelligens, kapucnis lányt.

Mindenféle más Éjfél Kapitányról...

Kijárat...

Főoldalra...