Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Miért nem hoz döntést?

Miért nem hoz döntést?

Patrícia azonnal komoly kapcsolatot akar új fiújától. Hogy csinálja?

Patrícia sürgetős problémája

Van egy srác aki már hónapok óta tetszik..Kb. 2 hónapja találkozgatunk... azt mondja hogy szeret... és én is szeretem őt... de nem tud döntést hozni , hogy megpróbáljunk-e egy kapcsolatot!

Ilyenkor mit lehet tenni?


Éjfél Kapitány lassítós válasza

Amilyen nehéz benneteket lányokat elcsábítani, épp olyan nehéz minket fiúkat komoly dolgokba belevinni. Mi fúk, általában minél őszintébben és gyorsabban próbálkozunk egy hódítással, ti annál jobban húzódoztok. Ha viszont már van valami, ti minél őszintébben és gyorsabban próbálkoztok kapcsolattá-házassággá-apasággá eszkalálni a kapcsolatot, mi annál jobban húzódozunk.

Nem szabad semmit siettetni, nem kell ajtóstul rohanni a házba, szépen lépésről lépésre, csókról csókra, éjszakáról éjszakára kell türelmesen haladni. Légy ügyes és okos – érzékeltesd, hogy érdemes veled lenni, és érdemesebb volna ezt komolyabban is csinálni. Húzd el előtte óvatosan a mézesmadzagot, hogy mennyi finom dolgot tudnátok még csinálni, ha rendesebb kapcsolatban lennétek... Például nézzetek meg egy mozit,
Mozi rovat
aztán nagyon szerelmesen ejtsd el, hogy milyen jó volna egy másik filmet otthon megnézni szombat délelőtt, ki se kelve az ágyból, és milyen finom reggelit csinálnál mellé... Szóval ki ne ejtsd a szádon a "járás" és a "kapcsolat" szavakat – egész egyszerűen tegyél róla, hogy neki is legyen kedve több időt tölteni veled.