Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Anorexia és túlevés

Anorexia és túlevés

Á nem elégedett a testével, de elszántan - meglehet szerelmesen – randizni készül G-vel. Mit tanácsolok neki?

Á randizós kérdése

Evalószínűleg elment a maradék eszem is, hogy éjjel kettőkor vadidegen, virtuális férfiaknak írok kétségbeesett leveleket, hogy

----

vettem egy mély levegőt, inkább hagyom a hisztit, és csak kérdezek, kíváncsi vagyok a véleményedre.

előzmények: 17 évesen anorexia, két évvel később túlevéses produkciók, extrém hízás-fogyások, kisebbségi komplexusok, testképzavar és co. azóta eltelt 10 év és sosem mertem megengedni, hogy szeressenek. nem tudom, hogyan kell.

és itt van most ő, nevezzük G.-nek, nem szeretném elrontani, mert végre azt érzem, hogy minden szinten érdekel valaki, mint férfi, de képtelen vagyok átengedni magam a kapcsolatnak. pontosabban a fizikai részének. az egy dolog, hogy én gyűlölöm a testem, de van ez a régi érzés, hogy ha bárki hozzámérne, akkor undorodna. próbáltam kinevelni magamból, mert tudom, hogy a szétesett önértékelésem mellékterméke (is), ugyanakkor vannak olyan változások bennem, rajtam, amiket már nem tudok visszafordítani. semmi gond nem lenne, ha mondjuk 40 éves lennék három gyerek után, de 27 vagyok és semmi közöm ehhez a testhez, amiben élni vagyok kénytelen, leszámítva az utálatot.

beszéltem erről G.-vel, nagyon sok belső félelmemről tud, közvetetten erről is, és a visszajelzések alapján úgy érzem nem zavarná, hogy sikerült elbaszni a testem az elmúlt 10 évben. viszont hiába érzem ezt, ha arra gondolok, hogy le kell vetkőznöm előtte, akkor kétségbe esem és visszatérnek a régi berögződések ("sosem fog így szeretni senki, nem kellesz senkinek" stb).

tudom, hogy ez egy ördögi kör, és ismerem az összes klisét, hogy aki igazán szeret, annak majd nem az számít bla bla, ami akár igaz is lehet, de másrészről meg hogy a picsába ne számítana... egy emberhez hozzátartozik a külső vonzereje is.

közben rájöttem, hogy nem is igazán tudom, mit szerettem volna kérdezni. nyilván azt fogod javasolni, hogy nem kell félni, meg kell próbálni, és valahol én is tudom, hogy így lenne helyes, ezért erről felesleges is tanácsot kérni.

talán csak le akartam írni. vagy megtudni, hogy mit gondol erről egy idegen férfi, akinek lehetek akárki.

furcsa, hogy csak a mullholland drive kapcsán akartam elolvasni pár értelmezést, és a te oldaladon kötöttem ki.
lehet, hogy már nem is él ez a mailcím.
vagy soha nem is olvasod.

azért nyomok egy entert.
és köszönet, akárhogy is.


Éjfél Kapitány pornórendezői válasza

Aki szeret, aki párkapcsolatban gondolkodik, annak bizony számít, hogy mennyire vagy kívánatos, és ennek igen vaskos részét teszi ki, hogyan nézel ki. A kívánatosság másik része viszont a hozzáállásodon múlik, és azt javaslom, most, hogy komolyra fordul, próbálj erre koncentrálni. Nem ismerem G barátodat, nem tudom, mennyire tipikus férfi és mennyire hasonlít hozzám, de azt meg tudom mondani, hogy ha nekem akarnád "átengedni magad", akkor mit kellene tenned. Óriási adag lelkesedéssel és önzetlenséggel kellene operálnod, hogy megfeledkezzem a kevéssé kívánatos vonalaidról.

A gyakorlatban ez azt jelentené, hogy a fókuszt az általad gyűlölt testtájaidról át kellene helyezned a szájadra. A külsőségeket illetően így látatlanban helyes vagány hajat, és eltúlzott, primitív vörös rúzst javasolok. Viselkedj vidáman, kacéran, nézz sokat a férfi szemébe, nyomulj bele a zónájába, légy kedves és szórakoztató. Ne viselkedj talányosan, ne legyen kétséges, hogy kívánod, és hogy a randi végén garantált lesz az elélvezése. Ne húzd az időt hosszadalmas vacsorázással, viszont a kellő pillanatban (amikor látod, hogy már neki is csillog a szeme), nagyjából mindenfajta szégyenérzet nélkül bújj oda hozzá, nagy szemekkel nézz fel rá lentről, gombold ki a blúzodat, majd nagyon gyorsan tedd egyértelművé, hogy a száddal gondoltad a program folytatását. Hacsak ő nem kéri, nem kell teljesen levetkőznöd, maradjon nyugodtan rajtad a szoknya, a nadrág, az öv, akár még a melltartó is, ha az szebbé teszi a ciciket. Az arcodon, a szádon, a dekoltázsodon legyen a fókusz. Fontos, hogy a férfi érzékelje, ajándékot kap tőled, amiért nem vársz viszonzást (a kezeiddel például ne sürgetően, hanem megnyugtatóan simogasd). Érezze, hogy nem kell elfogadnia az egész testedet, nem kell teljesítenie, nem kell belemennie semmi bonyolultba – csak hátra kell dőlnie. Ez nem az előjáték, ez maga az akció. Ha normális kapcsolat van köztetek, ennek így sikerülnie kell. Ha ügyes és szerencsés vagy, megtörheted a jeget, és megnyílhat az út egy kölcsönös, kiegyensúlyozott fizikai kapcsolat irányába.