Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

A férfi szerelme

A férfi szerelme

Margaréta kérdi tőlem: miről is ismerszik meg egy fiú szerelme. Tökéletes nyári kérdés.

Margaréta kislányos kérdése

Azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom meg, hogy egy illető engem szeret e vagy sem? Én őt nagyon szeretem, de neki se és senki másnak nem merem elmondani. Szeptember elseje óta szeretem. Nem tudom, hogy most mit csináljak. Légy szíves segíts nekem!


Éjfél Kapitány nagyfiús válasza

A szerelmes férfi arról ismerszik meg, hogy olyanokat tesz (irányodban), amiket normál körülmények között nem tenne. Tudom persze, ez nem nagy segítség, mert a normál körülményekkel csak egy általad már ismert illető esetében lehetsz tisztában, de nézzük tovább. Tipikus ilyen változások, ha egy fiú elkezd fogat mosni és rágózni, új ruhákat vesz, rendesebben borotválkozik, sűrűbben vágat hajat – szóval igyekszik a kinézetén javítani, és tudatosan készül a veled való minél közelebbi kontaktusra. A gesztusok szintjén ilyen változás, ha hirtelen elkezd érdeklődni a te hobbijaid iránt, ha olyan programokban is szívesen részt vesz veled, amiken addig soha, és egyáltalán, keresi a tekinteted, keresi a társaságodat, igyekszik a közeledben lenni, legyen az bármilyen fura vagy nehézkes, esetleg ajándékokat ad.

Rutinos kalandoroknál és szélhámosoknál mindez persze napi rutin. Náluk a szerelem nem is értelmezhető a szó klasszikus értelmében, ők tudják mire vágysz, és azt adják neked. Ők tudják azt is, hol van a nők G-pontja: a shopping végén. :D