Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Mindig csak hülyítenek...

Mindig csak hülyítenek...

Joci tizenhat évesen még nem tudja, mi a pálya, a csajok csak hülyítik. Hogyan vessen ennek véget?

Joci csajozós kérdése

Lehet volt hasonló kérdés de csak egy párat néztem meg és gondoltam egyből írok is neked. Szóval én egy 16 és fél éves fiú vagyok. Eddig egy (igazinak nem mondhatni de jobb volt mint a többi) barátnőm volt de vele is úgy voltam együtt hogy volt pasija közben és persze azt mondta nekem hogy majd szakít vele stb... A többi lányt nem mondhatom barátnőnek mert mind kihasznált és csak hülyített. Én valójába félős típus vagyok e téren. Mit javasolsz hogy mit tegyek hogy ne csak hülyítsenek?? Meg mit javasolsz hogy ha pl meglátok egy buliban egy lányt hogy menjek oda, milyen szöveggel? Jó most italra meghívom oké de nem csak buli hanem máshol is. Válaszodat előre is köszönöm.


Éjfél Kapitány megnyugtató válasza

A csajozás is olyan, mint bármi más: tanulható. A nők viselkedése és motivációja férfiszemmel ugyan első látásra teljesen nélkülöz minden racionalitást, de valójában kiismerhető, csak egy másik logika szerint épül fel. A nők kiismerésének és felszedésének van tudományosan megalapozott szakirodalma is, amit a PUA (pick up artist) szakemberek igen részletesen publikáltak is. Ezekből az anyagokból nagyon sokat tudsz tanulni, aztán már csak a bátorságodra, egy jó fodrászra és némi férfias kiállásra lesz szükség, hogy tényleg hasznát is vedd az olvasottaknak.

Konkrét kérdésedre pedig: azért hülyítenek, mert lerí rólad, hogy béna kezdő vagy. Mindig abba kötnek bele, aki a leggyengébbnek látszik, és mindig azt veszik palira, aki a legelveszettebb. Gyakorolj, szerezz rutint, mutass több erőt, légy férfi, és rögtön minden jóra fordul! Addig kell eljuss, hogy a nők ne azt lássák, hogy rájuk akarod tukmálni magad, hanem egy alkalmas hímet lássanak benned, aki felfigyelt rájuk.