Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Jódolgában...

Jódolgában...

András réges-régi levelére próbálok meg válaszolni, természetesen a klasszikus csajozás és önmegvalósítás témában.

András harmincas kérdése

Szeretném kifejezni gondolataimat, de tudom másképpen fog hangzani leírva, mint amit legbelül érzek. Először is hálás vagyok neked, h foglalkozol az emberekkel. Oly mértékben elvadult világban élünk, h kimondottan a béke szigetének tűnik honlapod.

Hol kezdjem? A válasz 1xű...az elején :D 36. évemet taposom, Budapesten élek.

Az első hosszú távú kapcsolatom 7 évig tartott (pár évig házasok voltunk). 21-22 éves lehettem akkoriban. Kedvesem mindenben maga a tökélyt jelentette számomra. Mosott, főzőt, takarított, szexistennő volt az ágyban, és ráadásként intelligens, kimondottan csinos nő köszönt vissza rám nap-mint nap. Amikor hazatértem munka után, legtöbbször kis híján a nyakamba ugrott, akár egy hűséges eb gazdája nyakába.. Ahogy lenni szokott túl jól mentek a dolgok. Akkori önmagam nem volt felkészülve egy ilyen komoly kapcsolatra. Lövöldözni szerettem volna más lányokra, de nem volt annyi gerincem h elmondjam... Üzletelni jártam a fővárosban, így nem volt gond új ismeretségeket találni.

Nem ragozom tovább... szerető szerető után... egy időben három csajjal jártam bulizni, ebből egyikbe csúnyán beleestem. Majdnem otthagytam kedvesem miatta. Nagyon hamar be tudtam csajozni. Álljon itt egy példa: Megy a csaj az utcán... megszólítom... este már a panzióban szeretgettük egymást... v autóztam a-ból b-be, megpillantottam egy lányt a járdán sétálni, usgyi ki a kocsiból... talán 3 perc sem telt el és már csókolóztunk... sorolhatnám.... Az okosok azt mondják minden rossz cselekedetünkért cserében vezekelnünk kell a jövőben. (De ennyit?:D). So ami szó tényleg barom módon viselkedtem. A vége persze az lett a storynak, h elváltunk... Utána sokáig őt kerestem a következő lányban. Kis megszakítással jött egy 3 éves kapcsolat. Tanultam az előző hibámból és hűséges voltam páromhoz. Nem értem el vele semmit. Kettőnk között feszültség keletkezett és tönkrement a kapcsolatunk. Ő munkamániás karrierista nővé változott. A következő állomás 1 év, majd 3 hónap...

Azóta semmi.... (nem sexuálisan... néha akad betevő... átlagos kinézetű lányok) Teljesen kiégtem, nem találom helyemet. Egyes napokon úgy érzem megint a régi vagyok és nagyon könnyedén be tudok csajozni, de rá kellett jönnöm áltatom magam. Picit az átlag fölötti kinézettel rendelkezem. Halvány gőzöm sincs milyennek látnak engem a nők? Egyes lányok szépfiúnak mondanak, mások elfordulnak ahelyett h rám néznének. Nemrég taliztam egy lánnyal aki nem az esetem, viszont beszélgetni jó volt vele. Meglepett amikor mondta h nem veszem észre hány csaj nézett meg (fordult utánam) sétálgatás közben? A legborzasztóbb dolog (és amitől kezdek megőrülni) h a lányok azt hiszik rólam (anélkül h hozzájuk szóltam volna... v max 3 mondatot beszéltem velük) nekem mennyi csajom van, és omlanak utánam a lányok!!! Pedig ez nem fedi a valóságot. Nagyon nyögvenyelősen tudok valakit eljuttatni az ágyig. Régen 1 nap alatt működött... Sokszor 1-2 hónapig semmi, és bevallom a procedúra miatt az életkedvem is elmegy a témától. Évek óta ez a helyzet... Mi történik velem???? Ismerkedni könnyedén szoktam, utcán, metrón, bárhol... ilyenkor előjönnek a vélhetően hamis kifogások... de könyörgöm hol ismerkedjek lányokkal ha már nem járok iskolába, nincs olyan baráti köröm ahol hetente bemutatnának egy új lánynak, nem dolgozom munkahelyen, otthonról intézem ügyeimet, discóban már nem tudok ismerkedni... Neten? A jó csajok észre sem vesznek (különben is az ilyen oldalakon elég sok a playmate... őket nem csípem) akik járnának velem, mind molett kategóriához közelítenek.

Unom a játszmákat, futni a köröket, az egészet. Egyszerűen szeretnék újra szerelmes lenni, de aki tetszene észre sem vesz, vagy van pasija. Mit ronthatok el? Minél idősebb vagyok annál jobban érzem h nem tudok semmit a nőkről. 30 év felettiekre fel sem áll. Egy újabb szörnyű játék, amit a tudatom művel velem. Annyit változott a világ az elmúlt tíz évben. Az emberek agyát tisztára mosta a média. Nehéz jelen körülmények között normális csajt találni, amikor minden a pénzről szól ( hála az univerzumnak nincsenek anyagi jellegű gondjaim), hatalmas problémák keveredhetnek abból, ha az illető hölgy éppen nem tudott shoppingolni, vagy letört a műkörme. 25 éves lányok adatlapjukon babácskáknak tüntetik fel magukat. Hová lettek a nők? Nyilván mindenki aki levelet intéz hozzád, kedves Éjfél Kapitány, azt hiszi az ő esete speciális. Hát nem. én nem hiszem, szerintem elég népes tábor küszködik hasonló problémákkal. Várom megtisztelő válaszodat!


Éjfél Kapitány kivételesen megnyugtató válasza

Szoktasd magadat a 30 feletti nők gondolatához – és pillanatokon belül a földi paradicsomban fogod magadat találni. Harminc alatt nyilván tökéletesen megtaláltad a hangot a korod beli csajokkal. Nem a 25 éves csibék mások manapság, hanem te változtál meg. Azok a tulajdonságok, amiket a mai fejeddel hiányolsz a lányokból, pontosan azokban a harmincas nőkben vannak meg, akik hozzád hasonlóan megtapasztaltak már ezt-azt az életből. További jó hír, hogy az ismerkedni vágyó harmincas nők pontosan ilyen sármos, anyagilag biztos és független hapsit keresnek maguknak. És a legtöbbjük még nem is találta meg...