Éjfél Kapitány
és Te
Levél Éjfél Kapitánynak...

Én és a Kapitány

Éjfél Kapitányról és titkos szerelméről eddig is ki-ki küldhetett be fényképeket a paparazzi és a titkos szerelmek akció keretében. Úgy gondolom, valakiről méltatlanul megfeledkeztem eddig. Rólad... Itt van hát az új lehetőség. Küldjél fényképet magadról ÉS Éjfél Kapitányról. Nem szükséges persze, hogy mindketten látszódjunk a képen, sőt neked magadnak sem feltétlenül kell. Az viszont szükséges, hogy a kép vagy annak szövege kötődjön hozzám vagy hozzád, lehetőleg mindkettőnkhöz egyszerre. Küldd be a szobád képét, hogy itt aludna Éjfél Kapitány ha feljönne, a terített asztal képét, hogy ezt a vacsorát főzted nekem, vagy akár családi fotót, hogy ezek az aranyos gyerekek az enyémek lennének most, ha hamarabb találsz rám a neten :))) Ereszd el a fantáziád és nézd át a My Pictures mappát!

Küldd be a képünket! Just you and i...

Gyümölcs

Bea - 2006.április 17

Szia ÉK!

Én felfedeztem a titkos szerelmed gyümölcsét...
=))

Bea


Egy virág vagyok

Eszter - 2006.január 10

Éjfél Kapitány kedvenc helye egy nyűgösebb nap után, ahol szuper nőjével kézen fogva sétál. Vagy velem. Vagy én vagyok az egyik virág. Vagy amit akarsz. Mit akarsz? Mi legyek? Ki legyek?


Enni adok neked

Skydisco - 2005.július 28

Mint a titkos kapcsolatokra való felhívás aktuális illusztrációja*, élnék a meghívási lehetőséggel a mellékelt képen látható fondue partyra előkészített finomságok elfogyasztására.

* Az oldal tetején jobboldalt látható dunai képről van szó, amit innen nyúltam... (ÉK)


Én, a Kapitány és Magritte

Csilla - 2005.július 18

Ő, A Férfi.
Én, A Nő vagyok.
Ő tudja, hogy Én Nő vagyok.
Én tudom, hogy Ő Férfi.
Ő talán sosem fog látni engem.
Én talán sosem fogom látni őt.

Én nagyon szeretem őt.


Megmutatom a bélyeggyűjteményem

Annamari - 2005.július 18

Az "Én és a Kapitány" akció kapcsán itt küldök neked egy képet a bélyeggyűjteményemről. A fotót az ebédlőmben készítettem, "itt néznénk meg együtt a bélyegeket".

De hogy tovább csigázzam az érdeklődésedet, nemcsak ez az egy albumom van ám... régóta filatelista vagyok már. A bélyegek iránti vonzalmam nem kimondottan azért alakult ki, hogy legyen mit mutogatni a fiúknak, hanem azért, mert gyerekkoromban egy idős bácsi rám testálta az albumjait azzal, hogy folytassam ezután én a gyűjtőmunkát. Sajnos, az utóbbi időben nagyon elhanyagoltam az örökséget, viszont most, hogy eszembe juttattad, talán megint folytatom a bélyeggyűjtést.


Éjfél Kapitány paparazzi felvételek...
Éjfél Kapitány titkos szerelmei...
Mindenféle más Éjfél Kapitányról...

Kijárat...

Főoldalra...