Éjfél Kapitány
Sziget 2009
Levél Éjfél Kapitánynak...

Sziget 2009...

Gallyra ment a winchesterem, rajta volt minden adatom persze, a rajongói fotóktól kezdve a régi nyilvántartásaimig. Sebaj, drága pénzért bitenként összekeresgéli majd a technikus bácsi, csak győzzem kivárni és kifizetni. Visszavásárolom az emlékeimet. Legalább nekiállhatok majd összerendezgetni a fényképeimet, kidobni a vacakokat, és kiválogatni a legjobbakat. Ja. Majd egyszer. Ha majd nem lesz jobb dolgom. Most viszont van, Szandra és Vivienn hívott még idejekorán szigetezni, de mire odaértem a két szöszi kiegészült a fekete Beával, így aztán négyesben bandáztuk végig az éjszakát. Egyelőre persze még csak délután van, így rekkenő napsütésben bombázó napszemüvegeinkben pompázunk a nagyszínpad előtt. A Ting tings formációt várjuk, de szinte észre sem venni ahogy megérkeznek - két apró bolha a hatalmas nagyszínpad technikával telezsúfolt placcán. A slágereket azért aranyosan nyomják, mi pedig a mézes barackot és a redbullos koktélokat. A shut up and let me go után szolidan továbbállunk.

Jó ötlet volt éhgyomorra kezdeni azzal a Coronitával, és még jobb ötlet csokival töltött hosszúkás fánkot zabálni utána. Ijedten néz mindenki, hogyan vagyok képes két napi kalóriaadagomat tiszta zsírból és szénhidrátból elfogyasztani, de hát ami finom az finom. Aki nem kéri, megeszem azt is. Egyfalásra hammbekaplak benneteket. Közel a vég. Használjuk ki azt a kevés időt báránykáim, jó lesz meglátjátok ;)*. Hihetelen érzés ez, amire szükségem van, amit megkívánok - azt elveszem, vagy csak simán megkapom. Hatalmamban áll. Konténerekből összerakott mobil rendőrségi harcálláspont mellettünk, épp mint otthon a lego. Impozáns, cyberpunk. Fatboy Slimre sodródunk, le vagyok lassulva, fel vagyok dobva, beszűkült a tudatom, ahogy mostanában magától is szokott. I cant get no satisfaction. Hihihi, dehogynem :)

Zseniálisak ezek az odaállós belepisilős toi toi piszoárok, semmi kedvem beleszagolni a klasszikus kék kockavécékbe. Így viszont még a macho bonuszt is megkapom, ahogy a sliccemet menetből gombolom ki és be. Szegény lányok, nekik marad a sötétség és a szintetikus légfrissítők émelyítő szaga újra és újra. Be-be nézünk a sátrakhoz is, kis csendespihenő, leheverünk, és perceken belül autentikus csajszibeszélgetés kellős közepében találom magam. Bizarr élmény. Anúgy eszünk, iszunk, jövünk megyünk, zökkenőmentes szimbiózisban téblábolunk ismeretlen célpontok irányába, messzire elkerülve a boltokat és árusokat. Jöhet bárki szembe, észre se veszem hogy más is lenne itt rajtunk kívül. Közel a vég csajok, de a ma éjjel még a miénk. Barátság, szerelem ez a lényeg. Meg a pénz. Kis eltévedés után a szinpadon végre Copy Con, raga raga, tökéletes kis tánczene, laza ugribugri. Rasztahajú lányt akarok, nem magamnak, hanem ajándékba szánom. Vékony derék, kis fenék feltétel, várom a leveleket :)))

Tumorom van meglehet, meg-meg szédülök mostanában, vadul fáj a fejem újra és újra. A minap azzal fogadott egy morcos reggelen az én tündér Ágnesem, hogy szédül mostanában és vadul fáj a feje. Nyilván neki is tumora van, népbetegség lesz ez. Sebaj, beveszem a quarelint és minden jóra fordul. Jedi erőmet kellett a patikában használnom, hogy recept nélkl is megkapjam, de nyilván nem lep meg senkit, hogy sikerült. Huss fejfájás, huss tumor :) A Colorstar zenekar meglehetősen nyugodtas, de professzionális koncertet prezentál, utolsó mozzanatnak tökéletes. A sokadik barack és a sokadik cigi dolgozik bennem, régen totál máshol vagyok, csak azt nem tudom pontosan hol. Pedig alig van még pár órám reggelig, várnak a fehéringes fiúk és a fehérblúzos lányos a Citroën központban, vár a munka. Azért magas a napidíj, hogy inspiráljon: simán menni fog az a holnapi bevetés. City taxi vigyél haza. Millió puszi. Itt vége.

 

 

Volt Sziget 2007 is. Elolvasod?
Volt Sziget 2006 is. Elolvasod?
Volt Sziget 2005 is. Elolvasod?
Volt Sziget 2003 is. Elolvasod?
Érdekel Éjfél Kapitány többi tudósítása? Kattints!

Kijárat...

Főoldalra...