Éjfél Kapitány
kommentál
Levél Éjfél Kapitánynak...

Az igazi élet nagy kaland...

Az élet igazán kemény helyzeteket tud produkálni. Mostantól azonban nem csak a Kapitány elméletei szolgálnak útmutatóként a zavaros helyzetekben, hanem kommentárjai is. A szabályok és elméletek alól mindig akadnak kivételek. Hogy egy tényleg összetett helyzetben hogyan működik Éjfél Kapitány világlátása, azt legjobban talán egy-egy valóságos esemény elemzésével lehet megmutatni. Lássuk tehát a nagyvilág egy-egy aktuális történését, Éjfél Kapitány szemszögéből.

Michelle Wild terhesen a Playboyban

Normálisak ezek?

Celebritikre és szenzációkra van szükség, ez igaz. Vad Katalin celebrity? Az hát. Terhes nő a playboyban szenzáció? A javából. Akkor hol itt a gond? 

"Egy állapotos nő is lehet szexi és kívánatos" - hogyne, annak akinek a gyerekével várandós. Ellenkező esetben az állapotos nő kifejezetten visszataszító, hiszen másik hímet választott a szaporodásra (nem minket). Ha terhes ismerőssel találkozom, még a szokásos puszi is elmarad a részemről - annyira erős a másik férfi jelenléte a nagy pocak révén. Nem tudok kívánatos nőként tekinteni rá, nem tudom a pozitív gesztusait sem viszonozni.

Azt hittem Zalatnay Saci nagymamaképein már nem lehet túltenni - de tévedtem. Sőt, ha ugyanez a marketingstratégia folytatódik, az  öregnős és terhesszex után következhetnek a daginős, pisi-kaki és animal felvételek is. Bár Görög Zita és Sipos Ilka nagyon szépen domborítottak, a Playboy úgy tűnik továbbra sem az én újságom...


Szerinted? Szólj hozzá!
Érdekelnek Éjfél Kapitány kedvenc magazinjai? Kattints!

Kijárat...

Főoldalra...