Éjfél Kapitány nővérkék

Éjfél Kapitány nővérkék

A nővérkék a kedvesség és az erotika nonpluszultrái, legalábbis Éjfél Kapitány szerint. A nővérkés gyűjtemény a legjobb bizonyíték erre...

 

Több nővérke

Agitátor nővérke

Agitátor nővérke

Szavazásra buzdít a mélyen dekoltált nővérke a plakátokon - ha más nem is, de legalább ez tetszik a cirkuszból. Mutatom!

A népszavazásra (azon belül is három igenre) buzdító nővérke
Éjfél Kapitány nővérkéi
(vagy rezidens?) a plakátról mosolygott rám először. Hogy szexi nővérkeként megállja a helyét, megvan a hosszú haj, a kedves mosoly, a kép legaljáig tartó dekoltázs, a kihívóan hosszú fülbevaló, és a vörös rúzs. Hogy a konzervatív szavazóbázisnak is tessék, gyakorlatilag semmilyen cici nincs nemhogy a képen, de vélhetően még a köpeny alatt sem, a hovatartozást pedig apró, de nagyon narancssárga reklám-golyóstoll jelképezi a zsebből kikandikálva. És akkor most válaszolj a kérdésre, igennel vagy nemmel:

Vajon örülök-e annak, hogy három kacifántos kérdésben hamarosan kikérik az én szerény véleményemet is egy sommás igen vagy nem formájában, amely kérdések egyrészt nem érdekelnek, másrészt egyszerűen nem tudom, hogy az igen vagy a nem a helyes válasz-e, akár a saját, akár az unokáim, akár a komplett ország érdekeit tartom szem előtt a válaszadásnál, és foglalkozzak-e ezzel egyáltalán akkor, amikor szemmel láthatóan senkit nem is érdekelnek ezek a konkrét kérdések, hanem csak elmegy hogy 3 iksz-szel eltakarítsa az útból Gyurcsány Ferencet, vagy hogy hátráltassa kicsit Orbán Viktort, de vajon én élvezem-e ezt a látványos politikai boxolást, vagy van-e komoly és megalapozott saját véleményem bármelyik kérdésről, esetleg húsbavágóan érint-e a szavazás eredménye, vagy inkább otthonmaradásommal jelezzem, hogy normális állampolgár vagyok aki nem vevő erre az egészre?

IGEN vagy NEM?