Éjfél Kapitány
kommentál
Levél Éjfél Kapitánynak...

Az igazi élet nagy kaland...

Az élet igazán kemény helyzeteket tud produkálni. Mostantól azonban nem csak a Kapitány elméletei szolgálnak útmutatóként a zavaros helyzetekben, hanem kommentárjai is. A szabályok és elméletek alól mindig akadnak kivételek. Hogy egy tényleg összetett helyzetben hogyan működik Éjfél Kapitány világlátása, azt legjobban talán egy-egy valóságos esemény elemzésével lehet megmutatni. Lássuk tehát a nagyvilág egy-egy aktuális történését, Éjfél Kapitány szemszögéből.

Erotikus fotók a tanárnőről

Fiatal nő izgató csipkebugyiban, melltartóban. Esetleg fehérnemű nélkül. Az inkei Gróf Bethlen István iskola hetedik osztályos diákjai meglepetten állapították meg, hogy a számítógépterem egyik komputerén szigorúan felnőtteknek szóló mappára bukkantak. Érdeklődésüket csak fokozta, amikor rádöbbentek, az intézmény egyik pedagógusáról készültek a fotók.

meztelen tanárnő tanárnő melltartóban

Somogy megyei online 2007-06-05 08:27:14

Előre lányok, előre!

Sosem fért a fejembe, hogy a filmeken miért van magasabb korhatárhoz kötve egy melltartó levétele, mint az üvöltözés, káromkodás, pofozkodás, sőt, az emberölés. Régi, feudális beidegződésnek tartom ezt az egészet, már csak azért is, mert erőszakoskodni és embert ölni sem nem megszokott, sem nem rendes dolog, szerelmeskedni ellenben nagyon is az. Az inkei képek ha nem is profik, de szégyenkezni egyáltalán nem kell miattuk, botrányt csinálni pedig végképp nem, hiszen nem történt itt semmi különös. Mindenkinek vannak pucér képei magáról és a szeretteiről, ez már itt a XXI. század. Ma még botrány, de már nem sokáig: ahogy a világban minden szépen lassan megváltozik, a nemiség is hamarosan a helyére fog kerülni.

Ezúttal ráadásul nem is arról van szó, hogy valaki a könnyebbik utat választva, cicivillantással akart népszerűséget szerezni. Gács Katalin egyszerűen örömet akart szerezni magának, és néhány szerencsés férfinek, akikkel megosztani készült a látványt. Olyan gesztus ez, mint süteményt sütni valakinek - csak sokkal finomabb...

Ezúton is szeretnék gratulálni Katinak, hogy ha eredendően nem is a nagyközönségnek, de a maga és barátai szórakoztatására elkészítette ezeket a képeket. Akkor, amikor kipróbálta az önkioldó üzemmódot, amikor levetette a blúzát, és amikor vélhetően alaposan felizgulva elkattintotta ezeket a képeket, hozzájárult egy felesleges tabu ledöntéséhez, és egy kis lépéssel előbbre vitt minket egy normálisabb világ felé.

Én is arra buzdítalak, keress, csinálj, küldj képeket magadról, rólam, vagy titkos szerelmeimről! Ha kéred kiteszem, ha kéred, eldugom...

Küldj képet a Kapitánynak!
Van véleményed? Mondd el!
Érdekel Éjfél Kapitány többi kommentárja is? Kattints!

Kijárat...

Főoldalra...