Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Mit tegyek a jobb szexért?

Mit tegyek a jobb szexért?

A fiatal feleség mindentől felizgul, csak éppen a férjétől nem, akivel pedig minden más nagyon rendben volna.

Pehely vágyakozó kérdése

Jelenlegi férjem volt életem első szerelme, és egyben egyetlen intim partnere a mai napig. Együttléteink alkalmával soha semmilyen úton-módon nem elégültem még ki. Ezzel a ténnyel párom is tisztában van, de szétcincált önbecsülésének és talán önzőségének köszönhetően nem is igyekszik megoldani a helyzetet, inkább homokba dugja a fejét és beletörődik a helyzetbe. Feltételezem, hogy ez így neki sem túl jó, bár Ő nem panaszkodhat erekciós vagy orgazmus gondokra. Már sok éve gyakran elutasítom/elterelem a közeledését és helyette viszonzatlanul elégítem őt ki – mert nekem is hiányzik az intimitás illetve örömöt akarok neki szerezni (sőt, meglepetésszerűen kezdeményezni is szoktam – ha nincs nyomás alatt akkor számára is élvezetesebb a dolog szerintem) de az együttlétekre már nem sok kedvet érzek – átlag havi 1-2 alkalommal max. Közrejátszhat az is, hogy általában rögtön a tárgyra tér, nincs előjáték, nincsenek izgalmas beszélgetések, nincs vágy, vagy szenvedély, nem érezteti velem, hogy nő vagyok, konkrétan nincs szeretkezés sok-sok éve már. Gyors "numera" van – ha sietünk, ha nem...
A félreértések elkerülése véget leszögezném, hogy nem vagyok frigid, sőt: egy kósza gondolattól is képes vagyok teljesen "átázni".
Az idő múlásával valóban megváltoztak a szexuális igényeim, szokásaim, felfogásom és értékrendem. Öntudatomra ébredtem.
(A szende prűd kislány perverz fantáziájú nővé változik át – fokozatosan megismerkedik teste minden porcikájával és az önkielégítésben éli ki magát. Szellemi tudásvágyát minden lehető módon bővíti – főként a szexuálpszichológia által – de azt a bizonyos határt soha nem lépi át! )
Nincs több dramatizálás :-)
A szexuális igényeink sajnálatos módon nem egyeztethetőek össze: páromból hiányzik az önzetlen örömszerzésre való törekvés, a kellő szenvedély, a nyitott gondolkodásmód, a spontaneitás, a merészség és a kalandvágy. Nem vagyunk azonos érzelmi- vagy akár szexuális-intelligencia szinten. Magyarul: nem tudja kihozni belőlem azt a bizonyos kisördögöt. Ezért nem tudok megnyílni igazán neki. Voltak próbálkozásaim, de egyiket sem koronázta siker. Ismerve párom ódivatú felfogását – nem is vártam tőle túl sokat. Mindazonáltal imádom, kevés hozzá fogható férfi van a világon: családcentrikus, céltudatos, intelligens, sikeres – egy szóval szinte tökéletes férfi minden értelemben, de az ágyban olyan mint egy kisgyerek – "fizikai szükségleteim vannak- segíts nekem ... ok, megvolt a zacsi ürítés, neked most sem volt jó, ami kicsit kellemetlen, de talán majd legközelebb!"
Mi lesz ennek a vége? Komoly fenntartásaim vannak a gyerekvállalással kapcsolatban, pedig már minden feltételt megteremtettünk ami ehhez szükséges. Tisztában vagyok vele, hogy sokan képtelenek megélni a hüvelyi úton történő orgazmust, a nők elenyésző hányada pedig a csikló orgazmussal van így, de ritka az olyan eset, ahol a férfi így vagy úgy, de egyikhez sem tudja hozzásegíteni a nőt. Azt is tudom, hogy tanulható – de a szex egy társas játék és a partner nem feltétlenül jelent társat is.
Az utolsó csepp a pohárban a döbbenetes felismerése volt annak a ténynek, hogy a tudatalattim a szexet a kudarccal társítja – tehát nem is törekszem már az orgazmusra.

Most légy okos, Kapitány! Mit javasolnál egy 31 éves csinos, egészséges, kiegyensúlyozott házasságban élő nőnek, akinek egyetlen komolyabb problémája a szex?


Éjfél Kapitány kevéssé bizakodó válasza

Ez így nagyon nem jó, és ha nem tesztek nagyon gyorsan valamit, a férjed hamarosan egy lelkes huszonéves asszisztense ágyában találja magát, vagy téged kezd el titokban kúrogatni egy nyikhaj fiatalember, akibe majd azonnal beleszeretsz és pár hónapon belül lelkiismeretfurdalás nélkül hagysz ott a farkáért csapot-papot.

Ha mostani férjeddel valóban hosszútávra terveztek, akkor közös akarattal és együtt kéne profi szakemberhez fordulnotok. Ő pontosan tudja, mit kell ilyenkor tenni, rá hallgassatok és ne a színes női magazinok szextanácsait kövessétek. A szexuálpszichológusnak megvannak a maga gyakorlati módszerei, hogyan fedezzétek fel magatokat és egymást.

Ha erre nem vagytok hajlandóak, vagy nem sikerül a dolog, akkor viszont ne hibáztassátok magatokat, nyugodtan váljatok szét, mert egyszerűen nem illetek össze. Normális szex nélkül a tiétek – sajna – nem kiegyensúlyozott házasság, amin egy esetleges gyerekvállalás is csak rontana. Van ilyen: a vágyaidról nem szabad akarattal döntesz, ezt inkább egy csomó anatómiai, genetikus és szociális faktor határozza meg. Velem is előfordult már, hogy a kedves, vékonyderekú, hosszúhajú, jóseggű csajszira ugyan ráizgultam, de egyszerűen menet közben elment tőle a kedvem, míg alig másnap a nála tíz évvel idősebb csinianyukával simán orbitálisakat élveztünk.

Félek, tovább kell keressed az igazit...