Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Viszonyt akarok, hogyan csináljam?

Viszonyt akarok, hogyan csináljam?

Marika szolid kis viszony céljából becserkészné kollegáját, de sehogy se sikerül neki...

Marika vágyakozó kérdése

Profi szeretői viszonyt szeretnék egy férfivel, akivel egy cégnél dolgozom szerencsére más feladatokon és megfelelően távol egymástól. A kémia érezhetően kölcsönösen megvan. Alapvetően nyitott lett volna erre a lehetőségre, de egyenlőre nagyon furcsán és félre alakultak a dolgok.

Nem "fogmosás közben" gondoltam rá erősen, hanem egy céges alakalom után írtam neki egy flörtölős sms-t, és egy következő hasonló alkalmon mikor a többiek elmentek és kettesben maradtunk megmondtam mit szeretnék. Ez sem volt megfelelő indítás, de utána a helyzetet súlyosbította, hogy úgy alakult ennek a beszélgetésnek a vége, hogy azt mondtam szeretnék egy kisbabát. Nem volt szándékos, figyelmetlenség volt, belemerültem a beszélgetésbe és kicsúszott, tényleg nagyon vágytam akkoriban egy kisbabára. Ez az adott szituációban teljesen inadekvát volt, de pusztán ezzel nem sikerült elriasztanom, csak annyit mondott nagyon sok mindent szívesen csinálna velem, gyereket nem. Később úgy tűnt megosztotta a kettőnkre vonatkozó információt egy közös ismerőssel, emiatt nem beszéltem vele hónapokig, el is került a cégtől egy időre.

Volt azóta egy újabb meglepő beszélgetésünk, amiben tisztázni próbálta magát az információ megosztással kapcsolatban, amire én az adott helyet nem találtam megfelelőnek, javasoltam, hogy beszélgessünk kettesben máskor, máshol. Ennek a beszélgetésnek is nagyon érdekesen alakult a vége, annyit mondott, neki nincsen pénze, ha jól értem ez azt jelentette, hogy leendő családapaként ne gondoljak rá.

Nem gondolok. Teljesen más konstrukcióban számítanék rá, ha sikerülne egyeztetnünk az igényeinket és a kereteket. Ha mást nem egy száraz viszonyt szeretnék vele, olyasfélét, amiről írtad, hogy el tudod képzelni ffi és nő között, amikor van valamiféle barátság és állandó flört, kifelé úgy tesznek, mintha lehetne valami de valójában íratlan megállapodás, hogy max egy puszin, érintésen, és ölelésen túlmenni nem lehet. Még sokkal inkább tetszene, ha ezt az állapotot, mint egymás exei érnénk el.

Hogyan lehet ezt nyerőre kihozni?


Éjfél Kapitány lebeszélő válasza

Nyerőre kihozni? A jelek szerint sehogy.

Teljesen előírásszerűen csináltál mindent. Finoman jeleztél, majd egyértelműen és félreérthetetlenül folytattad. Normális férfi már ott, az első kettesben maradásnál neki is kezdett volna az alaposabb ismerkedésnek. Mostanra pedig a közeli szállodába járnátok ki ebédidőben és rendszeresen félholtra dugnátok egymást. Az embered ugyanakkor csak húzódozik, béna kifogásokat mond és nem lép. Nyilvánvaló, hogy az ő részéről nincs meg a kémia, vagy akkora lúzer, hogy úgysem tudnál mit kezdeni vele. Talán idővel kiügyeskedhetnél valamit, de az nagyon távol lenne az általad vágyott profi szeretői viszonytól. Ha tényleg csak egy kis intim tornázás a cél, akkor a Tinderen vagy máshol tonnaszám találsz pasikat, akik nem nyuszik az ilyesmihez. Ja, és azt a gyerek dolgot többé ne említsed ilyen szituban :)))