Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Tanulni, tanulni, tanulni...

Tanulni, tanulni, tanulni...

Tanulni kéne... Feri tőlem kért némi bíztatást, némi motivációt, hogy erőt vegyen magán.

Feri kétségbeesett kérdése

Azon gondolkodtam mostanság, hogy miért van az hogy olyan gyengének érzem magam ahhoz hogy délutánonként leüljek egy kicsit tanulni itt érettségi előtt. Miért van az hogy mindent amit csak lehet az utolsó pillanatra halasztok és nem próbálom meg időben elkészíteni, megcsinálni a dolgokat? Tudom, erre nem igazán lehet jó választ adni de úgy érzem nincs semmi ami ösztönözne arra, hogy összeszedjem magam.. mindenhol ugyan azt a szöveget kapom hogy csakis magadnak csinálod a dolgokat senki másnak... és tudom hogy ez így is van mégse tudok erőt venni magamon.. Ebben szeretném segítségedet kérni, hogy mondj valami olyat amit ha elolvasok utána úgy fogom érezni hogy akkor most elkezdem összeszedni magam!!!! Bízok benned Éjfél Kapitány!!!!


Éjfél Kapitány motivációs válasza

"A gyerek viszi haza a félévi bizonyítványát. Három tantárgyból bukott. Nagyon fél az apjától, de jobb előbb túl lenni az ilyesmin. Lelkiekben már felkészült a verésre. Az apa reakciója:
- Háromból buktál?! Na, ülj csak le!
A gyerek leül vele szembe az asztalhoz. A fater megkínálja egy pohár whiskyvel, majd ezután egy szivart is ad neki. A gyerek majd elájul a csodálkozástól, hogy miket kap verés helyett, bőszen iszik, szivarozik, kezdi nyeregben érezni magát, mire apu elővesz egy nagyon durva szexlapot, amiben a legfullosabb nők sorakoznak. A gyerek a kezébe veszi, lapozgatja, folyik a nyála, és kiböki:
- És kik dugják, apám, ezeket a jó nőket?
- Hogy kik kisfiam? – a fater ráver egy nagyot az asztalra – A jó tanulók, vazze!"