Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Szívtipró kis hibával

Szívtipró kis hibával

Nagyon jó kérdést kaptam! Egy igazi szívtipró, akire ragadnak a nők, osztja meg velünk egyetlen, de nem kis problémáját.

Freeman megdöbbentően őszinte kérdése

A levelem tulajdonképpen nem is kérdés, mert úgyis tudom mit válaszolnál. Tudom mit válaszolna az orvos, mit válaszolna az anyám, az apám, a barátaim. Talán csak a véleményedre vagyok kíváncsi, talán csak biztató szavakban reménykedem. 26 éves vagyok, piszok jóképű, piszok magabiztos, piszok értelmes, anyagilag is jól állok és piszokul nem áll a farkam rendesen. Nem áll rendesen már mióta elkezdtem komolyabban űzni a legnemesebb sportot. Eleinte azt hittem a tapasztalatlanságom az oka, később mindig újabb és újabb kifogásokat találtam magamnak – hogy a helyzet nem volt megfelelő, hogy a lány nem volt kívánatos eléggé, hogy fáradt voltam és így tovább. Hosszú idő után végre szembenéztem magammal és elmentem egy szakorvoshoz. Egy idős úr volt, aki néhány kellemetlen kérdés és még kellemetlenebb matatás után vitaminokat meg valami növényi kivonatot írt fel nekem és azt mondta szerezzek egy komoly barátnőt, kontrollra két hét múlva! Hát megpróbáltam barátnőt találni magamnak, hosszú évekig próbáltam. Azt hiszem ez volt az az életszakaszom, aminek a jelenlegi cinizmusomat köszönhetem. És nem kell szapulnod, hogy miért nem kerestem másik orvost, miért nem tettem többet, tökéletesen tisztában vagyok vele, hol és mekkorákat hibáztam. Nem is oly rég megismerkedtem egy lánnyal. Elég annyit tudnod róla, hogy csodálatos teremtés. Rövid idő után elkezdtem iránta valami olyat érezni, amit nem éreztem már kamasz korom óta. Tudván tudva, hogy iszonyú fájdalom lehet a vége, egy lapra tettem fel mindent és utat engedtem az érzéseimnek. Minden csapás ellenére reménykedtem, hogy most sikerülni fog. Én már csak ilyen vagyok. Természetesen csődöt mondtam, amikor végre sorra került a dolog. És akkor ott elmondtam neki mindent, majd vártam a gyilkos szavakat. Könnyek jöttek helyettük. Azt mondta az első gondolata az volt, összepakol és visszamegy a régi kedveséhez, akit o hagyott el nem is olyan rég és aki még mindig próbálja visszaszerezni. Csak zárójelben: egy dúsgazdag görög hoteltulajdonosról van szó, aki a beteges féltékenységével üldözte őt el magától. Ez már önmagában is nagy teher lenne egy bimbózó kapcsolatnak, de o – ez a 22 éves csoda -, mindezek ellenére velem maradt és azt mondta azon az estén, megoldunk minden problémát ami közénk áll. Pár nap múlva bejelentkeztem egy méregdrága klinikára. Egyelőre még várok a hormonvizsgálat eredményeire, de a doki szerint valami pszichikai gát lehet a ludas és addig is Cialist írt fel nekem, hátha látván, hogy jól működik a dolog áttörnek azok a gátak. Az eredmény amolyan félsiker. Tablettával megy, nélküle még mindig gyengélkedek. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de erre nem voltunk felkészülve. Ő attól szenved, ha rajtam látja a fájdalmat és a csalódottságot, engem az ő könnyei kínoznak. Van fogalmad róla milyen érzés ez?

Ma este újra próbálkozunk, de mindketten aggodalmat érzünk orom helyett. Az ég szerelmére, még olyan fiatalok vagyunk. Erős embernek tartom magam, de az utóbbi hónapok megviseltek. Nem is tudom, miért írom ezt, semmivel nem tudsz nekünk segíteni basszameg, és nem is várom el. Csak félek és jólesik leírni és talán jól esne most egyfajta "virtuális hátbaveregetés". Amolyan Kapitányos.


Éjfél Kapitány hátbaveregetős válasza

Egészen nyilvánvalóan klinikai eset a tiéd – én pedig nem vagyok szakorvos. Sima hátbaveregetésnél azért persze van jobb ötletem is, szóval szívből remélem, hogy nem hiába öntötted ki nekem a lelked. Én – a magam szokásos módján – nem egészen úgy kapcsolom össze a szexet és az érzelmeket, mint a te dokibácsid. Ő azt tanácsolta ugye, hogy vigyél több érzelmet a dologba, keress egy lányt akivel igazán szeretitek egymást, ő majd átsegít a nehezén. Én nem szakorvosként(!), hanem a magam primitív módján éppen az ellenkezőjét tanácsoltam volna. Vond ki a dologból még azt a kevés érzelmet is, amit a futó kalandjaidba belevittél. Dobd le magadról a megfelelés koloncát, és keress egy igazi szakértőt, egy profi szolgáltatót, akit nem kell kielégítened, aki csakis azzal foglalkozik, hogy TE elélvezzél általa, és aki csudára ért is ehhez. Természetesen nem a "kell szex?" habitusú utcanőkre gondolok most, hanem az annál sokkal izgalmasabb és komfortosabb erotikus masszázsra. Ott bőven van idő, hogy kellemesen ellazulj, hogy mindenféle kényszer nélkül ráhangolódj a testedre, és a kisujjadat sem kell mozdítanod, hogy elélvezzél. Jó eséllyel tudsz olyan masszőzt találni, akinek ez nem pusztán pénzkereset, hanem hivatás, a szó legjobb értelmében. Szerintem ott leszel igazán jó kezekben, nem máshol...

Ja és a legfontosabb! Ha mindeközben megvan még a barátnőd – neki egy szót se, inkább nekem írj egy beszámolót, ha sikerült ;-)