Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Szex vagy barátság?

Szex vagy barátság?

Mi fontosabb, a barátság vagy a szex? Nekem egyértelmű, azt hittem, mindenkinek.

Joe megfáradt kérdése

Úgy érzem mintha megöregedtem volna, pedig még csak 21 éves vagyok. Régebben sokszor a "felhozatal" miatt mentem el egy-egy diszkóba, bulira, most sokkal inkább a zene számít (már, ha olyasmi van amit szeretek). Vagy persze ha a barátaim hívnak. Egy kávéval végződő nevű magyar rádióadón van egy olyan szlogen, amikor egy öreg néni mondja, hogy "mert a barátság fontosabb mint a szerelem". Hát vhogy így van ez. Ha választani kéne, hogy az életben nem lehetsz többé nővel, vagy nem lehetsz többé a barátaiddal te melyiket választanád?


Éjfél Kapitány megáradt válasza

Nyilván nem kevés múlik a részleteken, hogy mennyi és milyen barát, hogy mennyi és milyen nő közül kell választani. Az egyszerűség kedvéért tegyük fel, hogy jó szex és jó barátok között kell választani. A gyakorlatban úgy tudok elképzelni egy ilyen szituációt, hogy száműzetésben élek fenn a hegyekben, egyedül a nagy házban, egyedül a plazmatévé előtt és egyedül a jacuzziban. Van egy telefonom, amivel vagy bármelyik barátomat, vagy bármelyik escort ügynökséget felhívhatom, akik helikopterrel még aznap odarepülnek, ha kérem.

Ha örökös lemondásról van szó, nyilván sokat nyom a latban, hogy ki mennyire van belefáradva a nőkbe/barátokba, illetve épp ellenkezőleg, mennyi jutott ki neki eddig belőlük. Részemről mindig bőven volt és van körülöttem annyi ismerős, haver, barát, hogy inkább már egy kis csendre vágyjak. Ami pedig a nőket illeti – sohasem elég belőlük. ;)

A szex iránti vágy sokkal erősebb, mint a társaság iránti vágy – részemről pedig semmi elvi okot nem látok, hogy ne engedjek ennek a természetes késztetésnek. Én a jó szexet választanám.