Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Nagyon szerelmes

Nagyon szerelmes

Nagyon szerelmes kérdést kaptam, mi mást. Vajon nagyon cinikus, vagy csak kicsit cinikus válasszal jutalmazom?

István szerelmes kérdése

Rögtön vágjak a közepébe: Szerelmes vagyok! De ez nem ilyen egyszerű. Szerelmem tárgyának már van barátja akit el kellene tüntetni (Törvényes eszközökkel). Nem vagyok tapasztalatlan vadász de ez a lány kifoghat rajtam. Minden trükköm, fortélyom lepereg róla de közben tudom, hogy nem vagyok számára közömbös ezt számtalan jellel a tudomásomra hozta. Folytassam a Harcot vagy vonuljak vissza sebeimet nyalogatva? Talán egy az Élet csataterein edzett harcos tudja a választ.


Éjfél Kapitány tényszerű válasza

De, de, ez ilyen egyszerű: Te szerelmes vagy, ám hiába, mert a nő mást választott. Persze, veled is rokonszenvezik, és a jövőre gondolva nem akar vérig sérteni, de aktuálisan nem te vagy a szerencsés.

Ne a versengésre, a győzelemre törekedj! Nem javaslom, hogy személyesebb ok híján ostromot indíts: tartsd tiszteletben a másik férfi területét! Te is ezt fogod elvárni, amikor te leszel házon belül. Mindez ráadásul nem is követel különösebb lemondást tőled. Annyi a széplány, mint égen a csillag. Ne pazarold az idődet erre a szerencsétlen helyzetre. Lépj tovább, lesz ennél sokkal jobb is!