Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Szerelmes a főnökébe

Szerelmes a főnökébe

Újabb kérdésem feladója szerelmes a főnökébe, és tőlem vár biztatást vagy nem is tudom mit. Majd kitalálom...

Mari butalibás kérdése

Intelmeid (és persze saját józan eszem ellenére) szerelmes lettem a főnökömbe. Nem elég hogy jóképű, sármos, kedves, udvarias, de meg menyasszonya is van. Tudom, hogy kedvel és megbízik bennem, kitűnő a munkakapcsolatunk, de a magánéletben nem kíváncsi rám, ez elég egyértelmű számomra. Szoktam hívni hétvégente bulizni, ebédre, de általában elhárítja, hogy más dolga van (majd legközelebb c.mondóka). Tetszem neki ez biztos,de semmi több. Nem akarom elmondani, hogy mit érzek, mert akkor ezer százalék hogy kirúgna, nem tehetem meg sajnos, pedig szeretném elmondani.

A tanácsodra lenne szükségem, hogyan lehet túlélni azt hogy nap-mint-nap látom, beszélek vele és közben pedig szenvedek belül, mert legszívesebben kikiabálnám a világnak az érzéseimet. Ehelyett kussolhatok és vágjak mindenhez jó arcot és legyen mindig jó kedvem. Küzdök, azért még nem adtam fel, hátha meghódítom. Tudod szokásos: rövid szoknya kivágott blúz, mosoly hegyek..... Jól kicsesztem magammal... Bocs hogy átvertelek az elején a röviden tömören résszel:)

Szóval, várom a nem kevésbe rövid és tömör, de mindenképpen őszinte válaszodat, csak ahogy azt megszoktuk tőled:)))


Éjfél Kapitány főnökös válasza

Hát ezt nem hiszem el. Itt van a tökéletes férfi mintaképe, aki nemcsak hogy sikeres és jóképű, de monogám is, ráadásul nem is esik bele a legelső dekoltázsba, ami pedig jól láthatóan csak neki van odakészítve. És erre te mit csinálsz? Megpróbálod belőle kihozni azt a mocskos férfiállatot, amit mint nő magad is utálsz... Nade nem arra kérsz, hogy ítélkezzek, hanem arra, hogy praktikus tanácsot adjak.

Kérdésedre tehát: ha minden genetikus késztetése ellenére mindezidáig ellen tudott állni neked, annak két oka lehetséges. Vagy nem vagy elég csinos a kalandhoz, vagy nem tűnsz jó társnak a váltáshoz. Azaz – bizonyosan nem ő a királyfid, és te sose de sose leszel az ő királynője. Ha elszánt vagy, akkor persze az ágyába be fog engedni. Egy férfit elcsábítani – minden ellenkező híreszteléssel szemben – nem nehéz, hanem éppenhogy a világ egyik legegyszerűbb dolga. Szóval, ha csak annyi a célod, hogy megrontsad álmaid pasiját, és új dimenziókat fedezz fel vele az ágyban – tedd azt és szórakozzatok jól. De ha szerelmes vakságodban kifejezetten hosszútávú monogám kapcsolatot akarsz vele, akkor add fel most.