Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Minden nő kurva?

Minden nő kurva?

Minden nő kurva? Egyéjszakás szex vadidegenekkel? Szabadelvűség? Csalódás? Ferenc alaposan összezavarodott.

Ferenc összezavarodott kérdése

Most én vagyok naív, vagy csak maradi? Történt ugyanis, hogy van egy lány akit 3 éve ismertem meg jártunk egy ideig, ő volt nekem az első, és én is neki. (Úgy ismertük meg 1mást, hogy egy buliban be volt rúgva és natúr elkezdtünk smárolni. Mikor legközelebb taliztunk valamiért emlékezett rám, és beszélgetni is tudtunk...(Máig rejtély miért, de így alakult)) Azóta is jóban voltunk, azóta volt barátja is 2 évig meg minden de nem is az a lényeg... hanem megtudtam tőle, hogy közvetlen utánam elég durván felszabadult a csaj és olyan egyéjszakás kis dolgai voltak, hogy csak na. Sosem néztem volna ki ilyeneket belőle. Tudtam, hogy sokat iszik és smárolgat bulikban, de azért elég durva dolgok voltak...
Mindig azt hangoztatja, hogy neki a szex vadidegenekkel (bár eddig csak 1x 2x volt ilyen ) csak arra kell, hogy az igényeit kielégítse... (Na ez az a mondat amin ki tudok akadni és a falba tudom a fejem verni, a szex manapság csak ennyi, hogy "éhes vagyok"?) Neki is pont annyira kellenek az ilyen kis kalandok mint a férfiaknak a nők, és ő is ugyanúgy tekint rájuk mint mikor a férfiak azt mondják az ilyen nőkre, hogy kurvák... Ha jól tudom ezt hívják szabadelvűségnek. Nem tudom miért de ha ilyeneket hallok tőle végigfut rajtam a az ideg, a csalódás, hogy ennyire nem bírja visszafogni magát, és nem ilyennek ismertem, az irigység, hogy neki ilyen könnyű, és hogy nekem miért nem jönnek soha össze ilyen kis egyéjszakás dolgok, (na jó azért volt nekem is, de közel sem ennyi kis smárolgatás mint neki, lehet meg kéne békélnem azzal, hogy ő nő...) és a tehetetlenség érzése, hogy neki így bejön az élet és ilyen szerencsés... Mi a francot csináljak? Menjek el valami ócska szórakozóhelyre, és bosszúból szedjem fel az összes picsarészeg bigét akit csak elérek? Hogy tudna a "kis lelkem" megnyugodni? Vagy most velem van a baj, hogy nem tudok megbékélni azzal, hogy ő ilyen, és el kéne fogadnom, hogy neki megy, nekem nem, és ne is erőltessem, ne is irigykedjek rá? Maradjak én a kis visszafogott srác, aki túl naív és jóhiszemű, és csak a jót látja másokban? Azt hiszem most értettem meg miért mondja sok pasi: "Idefigyelj, minden nő kurva..." (talán csak irigység...)

Tudom megint csaj-pasi téma, de akkor is kíváncsi vagyok a kapitány mit szól ehhez...


Éjfél Kapitány odamondogatós válasza

Ferenc – te nem kicsit kevered össze a dolgokat, de rendben, bogozzuk ki... Azt most hagyjuk, hogy teljesen feleslegesen hergeled magad – régi lányra még csak gondolnod sem kéne. Ezt már elmondtam.

Hagyjuk azt is, mennyire nem számít, hogy utánad ki ment végig rajta, és előtted ki próbálta fel. Semmit se. Ha ez számítana, sosem is csajoznánk be. Ez egyszerűen nem a te ügyed. És hidd el, jobb is ha nem tudod. Rád annyi tartozik, hogy amíg veled volt, addig mi történt.

Hagyjuk azt a felesleges összehasonlítgatást is, hogy mennyi energiába telik egy nőnek egyéjszakás kalandot szerezni, egy férfivel szemben. Ennek az összehasonlításnak kb. annyi értelme van, mint hogy mennyivel könnyebb egy férfinek megházasodni mint egy nőnek...

Foglalkozzunk inkább azzal az otromba kettős mércével, amit szegény lánnyal szemben alkalmazol. Nem voltak még ilyen magasztos (vagy inkább zűrzavaros?) erkölcsi elveid, amikor abban a buliban beledugta a nyelvét a szájadba. Milyen hálás és boldog voltál, amikor az a jókedvű lány smárolni kezdett veled! Ha ezt Ő nem teszi meg (helyetted), akkor talán össze se jöttetek volna. Neki köszönheted, hogy kicsit elengedte magát, és téged választott. Ha ezt mással teszi, akkor rögtön kígyót békát emlegetsz és alpári módon ócsárolni kezded? Ugyanarról van pedig szó. Köszönettel tartozol neki – nem szemrehányással. A "minden nő kurva" amúgy sem a menők szövege. Hallottál valaha effajta kirohanást igazi nagy playboyoktól? Soha. Ők mindig csak szépeket mondanak a nőkről és a nőknek. Ők tudják, mi kell a másik oldalnak, megadják nekik, megkapják érte a jutalmukat, örülnek neki, aztán huss, már ott sincsenek. Gyerekes módon vagy irigy és csalódott, holott a történtek alapján lehetnél büszke és elégedett is, hogy váratlan fordulattal téged választott egy lány és fantasztikusat élveztél vele. Csak rajtad áll, hogyan éled meg. A nő titok, a nő ajándék, örülj neki ha van, viseld el ha nincs. Minden más megközelítéssel csak a magad életét keseríted meg, és igaztalan vagy azokkal szemben, akik jóindulattal voltak irányodban.

Lazulj el, menj el egy ócska szórakozóhelyre, és ne bosszúból, hanem a saját szórakoztatásodra, találj egyetlen csajszit, aki majd megnyugtatja a kis lelkedet!