Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Észt lány

Észt lány

Mr Johnson kérdezi, mit is kezdjen élete régi szerelmével, aki most nagy hirtelen újra elérhető közelségbe került...

Mr Johnson régi nős kérdése

nyolc évvel ezelőtt megismerkedtem egy nővel. valami csodálatos világot alakított ki maga körül, mindent imádtam vele kapcsolatban. neki köszönhető, hogy egy másfél éves szünet után tovább írtam a könyvem, és életem nagy kalandja is, hogy megfogtam egy hátizsákot és meg sem álltam észtországig. volt mindenféle kavarodás, de az "ügy" nem jött össze. egyszerűen arról lehetett szó, hogy nem mentem át nála a rostán. sose bántam a dolgot, semmiféle sértődés, vagy megbántottság nem maradt bennem. voltak életemben olyan fontos nők, akik összejöttek, és voltak, akik nem. ennek így kell lennie, úgy érzem. szerettem akkor is, most is. időnként összefutunk, sőt legutoljára együtt is dolgoztunk egy projekten. annyira, hogy ő volt itt az építész, gyakorlatilag egy hónapig nálam élt. rengetegszer berúgtunk és egy ágyban aludtunk, de én beállítottam magam semleges üzemmódra, mert ezt tartottam becsületesnek.

tegnapelőtt átjött, ittunk szokás szerint, ágyba bújtunk szokás szerint, csak máshogy alakult a vége. a koitusz nem történt meg, de azon kívül minden elképzelhető.

mindkettőnknek van egy élete, amit nem robbantana fel ezért, ebben biztos vagyok.

de mégis... az a nő volt a karjaimban, aki miatt én ma mr johnson vagyok. akitől elképzelhetetlenül sokat kaptam.

te mit tennél a helyemben, kapitány?


Éjfél Kapitány húsevő tanácsa

Semmiképp nem javasolnám, hogy elkövesd a harmincas, hirtelen fellángolásból válást fontolgató nők tipikus hibáját, és az álmaidat összekeverd a valósággal. Egy régi-új kapcsolat ígérete meglehet, hogy rózsaszínűbb, mint a valóság, de csupán mert a valódi kapcsolat gondjai már megmutatkoztak, míg a megálmodott új kapcsolat problémái még nem látszódnak. Hálistennek ezt te is jól tudod, hiszen a kérdésnek ezt a részét magad is megválaszoltad, és nem robbantanál fel semmit.

Hogy mit tennék a helyedben, arra nehéz lenne válaszolnom, mert én nagyon távol tartom magam a régi nőktől, nem hívom őket közös projekten dolgozni, nem adok szállást nekik és nem eresztem be őket az ágyamba. Akiket viszont beeresztek, azokkal soha nem vagyok semleges, és tiszta erőből igyekszem, hogy szokás szerint fiú és lány jól érezze magát. Szóval olyan ez, mintha egy vegetáriánust megkérdeznél, mit tenne ha a túl sok pörköltet evett volna...

Dugd meg szépen az utolsó éjszakán, aztán tedd fel a repülőre és küldd haza ahonnan jött – Észtországba.