Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Miért nincs aki megfelelne?

Miért nincs aki megfelelne?

Margit utolsó szakítása óta nem talál magának való rendes párt, pedig szeretne. Mit tehetne?

Margit türelmetlen kérdése

Két éve szakadt meg egy kétéves kapcsolatom... azóta nem találok senkit, aki megfelelne. Voltak kalandok... hónapos kapcsolatok... stb. Egyszerűen mindig van valami, ami miatt meghátrálok. Van egy szint amit tartani akarok... Nem kell alkoholista... öreg, alacsony, eltartást igénylő, libidó hiányos... Talán olyat keresek mint a volt párom... nem tudom.

Nem értem miért... nem találok magamra? Félek... pedig rossz egyedül... jó lenne tartozni vkihez! Segits!


Éjfél Kapitány bíztató válasza

Jó látni, hogy van benned késztetés és bátorság a folytatáshoz, és nem csak fogmosás közben gondolsz erősen egy-egy pasira :) Hidd el, ez már hatalmas lépés előre – szemben sokakkal, akik ilyenkor begubóznak és évekre feladják a keresést. További pozitívum, hogy ezeknek az ismerkedéseknek kézzelfogható eredménye is volt – ami egyértelmű visszaigazolása annak, hogy nagyon is van kereslet irántad. Úgy nézem, minden alapod megvan, hogy bízzál magadban és a jövőbeli sikeredben.

Mindent jól csinálsz, folytasd ügyesen tovább, csak idő kérdése hogy révbe érj. Arra figyelj csak, hogy minden egyes kalanddal tudatosan erősítsed az önbizalmadat – minden randit és éjszakát úgy fogj fel, hogy lám, van valaki aki téged akar. Ugyanakkor egyik szakítást se vedd magadra, ez az egész lutri csak, amiben kevés a nyerő sorsjegy. Tekintsed ezt az egészet inkább szórakoztató játéknak, mintsem élet-halál kérdésnek. Ha nem veszted el a türelmedet és az önbizalmadat, akkor minél többet "gyakorolsz", annál rutinosabb és lazább "játékos" leszel, és annál jobban fog sikerülni minden következő nekifutás.

Olyan értelemben semmiképpen ne tedd lejjebb a lécet, hogy alkoholista vagy libidó hiányos pasikat magad mellé engedj, de próbálj esélyt adni a kevésbé jóképű és kevésbé magas férfiaknak. Ők a hosszú évek alatt gyakran sokat javítottak egyéb képességeiken, amik neked is jól jöhetnek ;) Időnként pedig igenis tessék engedményeket tenni – abból kell választanod ami van. Sok szerencsét!