Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Nem szereti

Nem szereti

A lány nem szerelmes, de nem akarja elveszíteni Őt, mint barátot. Sírva kis időt kér, hogy tisztába kerüljön önmagával.

Attila naív kérdése

Hello! Először is elnézésedetkérem h igy irok,de sajnos máshogy nem tudok. Az a helyzet h nekem is mint sok mindenki másnak a nányokkal, egy bizonyos lánnyal lenne problémám.

Sóval. Van egy lány akivel egyutt jártam egészen 2nappal ezelőttig 9honapon keresztül. Aztán azzal az indokkal szakitott velem h sajnos nem szerelmes belém és h nem akar kihasználni és megbántani. Merthogy akármennyire is szerette volna vhogy nem tudott belémszeretni. Namost ezzel semmi gon nem is lenne ha csak ez történt volna. D e miközben ezeket elmondta és kiöntötte a szivét sirt és zokogott. É azt mondta h ő sem érti h miért nem szerelmes nem belém, de hogy nagyon nagyon szeret és hogy nem akar elvesziteni mert nagyon fontos lettem nekiés biztos benne h hiányozni fogok neki mint barát. És még mindig sirt. Azttán másnap találkoztunk és ugy viselkedett mindkettonk mintha mise tortént volna addig amedig én rá nem kérdeztem h most akk mi van. Erre az volt a felelet megin csak sirva egy olyan embertől akit 9hó alatt kb 1szer náttam sirni h sajnos tényleg nem szerelmes. Erre én azt mondtam neki hogy ezért miért sir? Hiszen nekem kéne. És azt mondta h mert nagyon szeret és nem akar elvesziteni(mint barátot).

A kérdésem az lenne h most mi legyen???? Mer hagyni nem akarom mert érzem h akármit is mond össze van zavarodva.

Kérdeztem mást is. Azt válaszolta h hagyjam, adjak neki időt még megnyukszik és tisztába kerül onmagával. Most ezt a tanácsot kovetem.

Reménykedve várom a válaszod,hátha tudsz vmi jó tanácsot adni. Remélem minél hamarabb!


Éjfél Kapitány ornitológus válasza

Nem szerelmes beléd, tiszta sor. És ha magára hagyod – na, akkor még kevésbé lesz az. Láttál te hasonló helyzetet, amit az idő magától megoldott volna? Nincs ilyen, ahogy a sült galamb se fog összejönni. (Maradva egyébként a madaraknál: első ránézésre úgy tűnik, hogy nem te vagy az egyetlen kakas a szemétdombon, de ez szinte mellékes a végeredmény szempontjából...)

Tétlenül várakozni teljesen felesleges időpazarlás. Ha látsz esélyt, akkor ne hagyj neki időt, hanem pedálozz keményen, mutasd meg hogy TE vagy neki az igazi (mással pedig ne törődj, másról ne is faggasd). Ha nem látsz esélyt, akkor pedig nagyon gyorsan felejtsd el, és készülj fel egy új, egy jobb kapcsolatra: képezd magad, pallérozd az elmédet, javítsd a helyesírásod!