Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Mindig a nő választ?

Mindig a nő választ?

Igazságtalan vagy nem? Nem az, ezért hát Csabának nincs miért irigykednie. De elmagyarázom.

Csaba irigykedő kérdése

Mindig a nő választ! Miért???

Az utóbbi időkben sokszor futottam ebbe a mondatba a neten bolyongva sokfelé. Az elején még átsiklottam felette, de a folytonos felbukkanása elgondolkodtat. Miért??? sokat törtem a fejem az okokon de nem tiszta a kép...

Szerintem az mondható, hogy az esetek nagy többségében a nő választ, mert mások. Sokkal jobban olvassák a gesztusokat, nem nekik kell kezdeményezni, sok pasi butábbaknak is tartja őket, amivel én nem értek egyet, és mivel a csinosabbakat sokan megkörnyékezik ismerik az általános pasi reakciókat, kiismerik őket, mondhatni belelátnak bizonyos mértékig a gondolataikba, érzelmeikbe. Ha tetszik a pasi elérhetőnek mutatja magát, bátorítja stb. Tudja magáról hogy kívánatos és ezt ki is használja. Egyszóval a nők tudják hogy mi kell a férfiaknak. DE ez fordítva is igaz lehet. mondjuk én 95% 5% ra saccolnám mind1 lényeg a nagy különbség. Egy nagy baráti társaságban voltam, jól éreztem magamat, jó volt a hangulat nekem köszönhetően is. Láttam hogy egy csajnak nagyon bejövök, mind testileg, mint stílusban. A csajszi ügyes volt és minden női trükköt remekül használva próbált behálózni. Ugyan nekem már nagyon kis gesztusok is elégnek szoktak bizonyulni hogy tudjam mi a helyzet. Az elején csak finoman csinálta aztán gondolta csávókánknak nem elég nyilvánvaló és próbált egyértelműbb jeleket leadni. Egy ideig belementem a játékba (kíváncsi voltam a reakcióira) de már az elején tudtam, hogy semmi sem lesz. A végén azzal egyeztem ki vele hogy legyünk csak barátok. Tehát ez esetben én voltam aki választhatott volna de nemet mondtam.

Egy csúcs csaj választhat egy átlagos pasit, egy Brad Pitt is egy átlagos csajt itt most nem csak a külsőre gondolok bár az is számit, persze mindkét félnek más mértékben. szerintem a választás leegyszerűsítve a külsőn, belsőn, pénz, de legfőképpen a TUDÁSON múlik

Szerintem ha egy pasi tudja hogy mire vágyik egy nő, akkor tud választani.

Ez a Mindig a NŐ választ duma meg szerintem csak egymás bátorítására jó hogy a helyzeti előnyükkel legyenek tisztában és használják is ki azt. A véleményedet kíváncsian várom!


Éjfél Kapitány belenyugvó válasza

Mi a puszta megjelenése alapján készek vagyunk szinte bárkit anyává tenni, a jelentkezők alapos rostálása és a döntés maga azonban a nő programjának része. A nőknek sokkal nyomósabb okuk van az alapos válogatásra mint nekünk: náluk a kockázat. Ez a döntés nem csak arról szól, hogyan taktikázunk és hogyan érezzük magunkat éjszaka. Az ő választásuknak a tétje, hogy leendő gyerekeik apja jó génállománnyal rendelkezzék, sőt, ezen felül az is, hogy a férfi később is a családjával maradjon, ellássa és védelmezze azt. ERRŐL szól minden, nem csupán a külsőről, belsőről és pénzről. Ha elrontják a választást, ott maradnak egyedül egy felnevelendő gyerekkel, aki komoly hátrányba hozza őket egy új kapcsolat kialakításában. Ha a férfi rontja el a választást, presztízsveszteség nélkül és ugyanolyan eséllyel kereshet tovább párt magának. Nevezheted a választás jogát helyzeti előnynek, de ne irigyeld: e mellé bőven társul felelősség is, ami ezt kompenzálja.

Tudom-tudom, mióta létezik fogamzásgátlás, azóta szétválasztható a szórakozás és a szaporodás. Ez az oka, hogy pusztán a buli kedvéért néha-néha felborul a papírforma, nagyjából abban az 5%-ban, amit te is írtál. De alapvetően: a nő dönt, és nyomós oka van rá, hogy ezt megfontoltan tegye.