Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Miért szakít?

Miért szakít?

Mucikával kulturáltan szakított az embere, pedig Ő még szerelmesen tolta volna a témát. Mit gondolok?

Mucika fájó kérdése

Volt egy 16 hónapos szép kapcsolatom, de a párom közölte, maradjunk barátok, egyedül akar maradni. Szakítani akar, én elengedtem bár nagyon fáj! Állítja, nincs nő a dologban.... nem érti saját magát sem, de ez van.

Ő egy érzékeny,humoros,magabiztos ember. Sírva szakított, s saját magát hibáztatja a dolgok miatt. Nem akarom a baráti státuszt, a párja akarok lenni. Szeretem.

Mit gondolsz?


Éjfél Kapitány lemondó válasza

Egy férfi nem szakít csak úgy ukmukfukk, racionális ok nélkül. Nincs itt semmi csoda, esetedben az a valószínű, hogy egyszerűen (és minden más nőtől függetlenül) nem vagy elég jó neki. Nem érzi magát komfortosan veled. Talán nem tud felvállalni a saját környezetében, talán sokkal jobbhoz szokott hozzá, talán irreálisan magasak az elvárásai, talán túlságosan sokat akarsz tőle mostanában, esetleg van valamilyen vállalhatatlan szokásod, amit nem tud már elviselni. Ő nyilván pontosan tudja, hogy mi a gond veled, de kellően kulturált ahhoz, hogy ezt tapintatból ne vágja a fejedhez.

Próbálhatsz az igazi ok ügyében tapogatózni, de nem hiszem, hogy sok értelme lenne: fájna amit hallanál, és nem tudnál fordítani rajta. Senki sem erőszakolhatja meg sem magát, sem a másikat hosszú távon. Ez most nem sikerült, de legalább kulturáltan le tudtátok zárni. Már ez is eredmény. Tessék keresni a következőt!