Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Merre kormányozzak?

Merre kormányozzak?

Zsolt 25 évesen szűz és tanácstalan. Pedig ránézésre minden rendben volna. Hogyan változtasson?

Zsolt szűzies kérdése

Szükségem lenne egy realitás-pofonra a részedről: 25 éves dolgozó férfiember vagyok, aki keresi-kutatja a boldogságot, de sehol nem leli. A munka rendben, a család úgy ahogy, de a nők...mindig a nők...nem igazán értem őket, ahogy talán senki más se. Még talán Ők maguk sem. Soha nem volt kapcsolatom, egy fél percre sem, nem hogy napokra/hetekre és még szűz vagyok...25 évesen...gratula nekem.

Igazából azt nem értem, hogy miért. Miért nem kellek én nekik? Kinézetre egy 10es skálán adnék magamnak mondjuk 6-7-et, de a többit a beszélőkémmel kipótolom. Pár mondat után minden ember a legjobb barátom lesz, de ennél többre nem kellek senkinek. Nem kicsit frusztráló már ez. Próbáltam én "ez nem sprint, hanem maraton" módján, próbáltam egyből elhívni valakit legalább egy randira, de senki nem élt a lehetőséggel. Biztos bennem van a hiba, nem mindenki másban, mert ránézésre másoknak nagyon könnyen és egyszerűen történik mindez. De nem nekem...nekem szenvedés és nem jutok egyről a kettőre. Mennyek el kurvázni? Komolyan ez lenne a megoldás és utána minden szép és jó lenne? Nem hiszem. Viszont már kezd megviselni ez az egyedüllét...

Merre kormányozzam a hajót Kapitány, mert elvesztem...


Éjfél Kapitány easy edzésprogramja

Ne gondold, hogy ez bárkinek könnyű, és ne ásd el magad. Nem vagy még behozhatatlan hátrányban. Úgy nézem viszont, hogy ez neked az átlagnál kicsit nehezebben megy, szóval nézzük, mi lenne az easy program, amit mint totális kezdő, te is meg tudnál csinálni. Először is, intézd el ezt a szüzesség dolgot: ne vacakolj sokat és fizess érte. Ez nem megoldás, nem szép, csupán jó. Ettől a tehertől mindenképpen meg kell szabadulnod, mielőtt párkapcsolatban kezdenél gondolkodni. Messzemenő következtetéseket ne vonj le ebből az egyszeri (néhányszori) alkalomból – egy szerető partnerrel ez azért kicsit másmilyen lesz. Másodszor is, vess egy pillantást a statisztikára. Hogyan találja meg párját az átlagember? A kapcsolatoknak mindössze 10 százaléka születik nyilvános helyen. Az edzőterem, a strand, a diszkó, a fehérneműbolt és a dunapart inkább csak a filmekben működik, és ott is csak rutinos aszfaltbetyároknak. Fiú és lány sokkal inkább a nagyobb családon belül sodródik egymás mellé, vagy a munkahely és a közös baráti társaság az, ahol kellő idő és hangulat van az összemelegedésre. Szóval – aktivizáld magad, nyisd ki a szemed, mutasd magad a rendezvényeken, szemezz bátran a munkahelyen, mozogj többet, ne csak a te szobádban, ne csak a te emeleteden legyen ismert az arcod. Csatlakozz a sörözős, szerepjátékos, kirándulós társaságokhoz, amik a közeledben vannak (ugyanakkor kerüld el messziről a szektásokat, akik épp rád vadásznak). Keress barátokat, kérdezd az ismerősöket, kollégákat, lesz-e valami az este, és tarts velük. Ha egy beszélgetésen előjön, hogy a lány kajakozik, falat mászik, biciklizik, jógázik, azonnal csapj le rá, hogy azt már te is régen ki akartad próbálni, hadd menjél vele.

A nőket pedig ne megérteni próbáld, hanem szórakoztatni. Ha sikerül, a jutalmad nem marad el. ;)