Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Megtartani?

Megtartani?

Kivételesen nem az imádott nő megszerzéséről, hanem megtartásáról kérdez Valentin. Remélem még időben...

Valentin párterápiás kérdése

A feleségemmel három éve élek együtt, amúgy remek minden, de éreztem valami feszültséget. De vártam. Amúgy olvastam nálad hogy "aki keres, az talál" szóval nem is kerestem. Nála. De sejtettem, honnan fúj a szél. Ott kerestem. Feltörtem egy pasi fiókját (ne kérdezd hogyan), akiről tudtam, hogy érdemes megnézni. találtam is egy mailt, ami arról szólt (rövid volt) hogy még mindig a feleségemet kívánná, holott már semmi közük egymáshoz (már előttem sem volt). Vagy csak hiszem én? Válasz nem volt, szóval a feleségem végül is kiállta a "próbát", de mi van, ha... hiszen egy házasság néha hullámvölgyekből is áll, most épp ilyen a mienk. Ráadásul azt hiszem, más is próbál nyomulni rá... én dolgozom keményen, hogy meglegyen minden, ő is, fáradtan megyünk sokszor haza... de hát mit tegyek, ha ez az ára annak, hogy néha pl. elmenjünk nyaralni? Vagy csak egy hétvégére? Tudom, ki az, aki hajt rá (nem csak azt, aki a mailt írta, a másikat is), és néha azt gondolom hogy oda kellene mennem, és leverni őket a fa..ba. Meg tudnám csinálni (pár év karate, miegymás). De most ne gyere nekem azzal, hogy jobban figyeljek rá meg ilyenek, mert nem erről van szó. Arról van szó, hogy figyelek rá, itt a lakás, minden, és amikor ő sem ideges, akkor nagyon jó együtt. De egyre többször nem. Szóval valami ötlet kellene nem csak a szokásos, ami már olvastam nálad :-))


Éjfél Kapitány macho válasza

Minél jobb nőd van, annál inkább felfigyel rá a nagyvilág, amit nyilvánvalóan nem tudsz megakadályozni. Persze, lehet kutyás testőrrel, uzival és aranykalitkával próbálkozni, de sosem hittem a puszta erőszak hatékonyságában. Maradjunk annyiban, hogy a jó nők mindig is feltűnőek, mindig is lesznek udvarlóik, akik mindig meg fogják találni az útját, hogy bepróbálkozzanak.

Lehet próbálkozni a nő elkényeztetésével, de ez is zsákutca. Minden ajándék után egy nagyobbnak kell következnie. Bármilyen elvárást is teljesítesz, egy komolyabb fogja követni, és el fog jönni az a pont, ami meghaladja az erődet és az erőforrásaidat. Még ha nem is anyagiakban, hanem törődésben gondolkodsz, akkor sem tudod őt a nap 24 órájában kényeztetni.

Egyetlen járható út létezik: MAGADRA kell koncentráljál. Magadat kell formában tartanod, neked kell a csúcson lenned, mert téged kell többre értékelnie, mint a bepróbálkozó többi hímet. Meg kell mutatnod, hogy AZ a férfi vagy, és halálodig az a férfi maradsz, akibe beleszeretett annak idején, és aki beváltja a hozzá fűzött reményeket. Soha nem a helikopter és a yacht volt az elvárás veled szemben, hanem az, hogy azt a normális életszínvonalat megteremtsed és biztonsággal tartsad, ami tőled elvárható, és ugyanúgy szeressed és tiszteld Őt, ahogyan annak idején. Nem változhatsz borostás, meccsnéző, wowozó, részeges férjjé, hanem ugyanannak a rokonszenves udvarlónak kell maradnod, aki annak idején voltál, és aki még most is meg tudja nevettetni a feleségét. Mindezt ráadásul hosszú távon és megbízhatóan. Ha nem csak a pénzkeresetre, hanem a saját tartásodra is odafigyelsz, akkor mindez magától fog menni. Borotválkozz, mosolyogj, hordj otthon is szép ruhát, légy megértő társ, légy férfi – és a haza fényre derül. :)

(Csak zárójelben: a válaszom uniszex. Lányok: MAGATOKRA koncentráljatok. Ne hízzatok el, mosolyogjatok, hordjatok otthon is szép ruhát, legyetek szexistennők, legyetek nők – és a haza fényre derül :)