Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Leszólítás vagy para?

Leszólítás vagy para?

Komplexusokkal teli tinilányt nyugtatok meg, hogy egy kis szemezéssel és kedvességgel könnyedén lehet neki is fiúja.

An Aha gátlásos kérdése

Magamról csak annyit, hogy elég fiatalka vagyok, de elég érett ahhoz, hogy már most belássam, ez a világ alapjában véve igazságtalan. Erre szokták persze azt mondani, hogy ez van, törekedni kell az alkalmazkodáshoz. De ennek az egésznek túl nagy súlya van, szinte őrjítő, hogy az ember nem tud semmit az életről, ráadásul amivel csak lehet, megkavarnak bennünket. Pl. a tinifilmek csupa baromságot hirdetnek, a fiatalok gondolkodásmódját akarják leírni, miközben inkább beskatulyázzák őket. Tipikus ilyen dolog, mondjuk, mikor egy csúnyácska, bénácska lány leszólítja a ,,sulileghelyesebb" srácát, az meg kiröhögi, és széltében híreszteli, hogy mire nem mert vetemedni ez a kis senki. Vagy a mell dolog, azt tükrözi vissza, hogy az olyan lányok akiknek nincs mellük, a jó, vagy az elfogadható értékekkel bíró pasiknál szóba sem jöhetnek. Persze, hogy ilyeneket hozok fel példának, mert részint rám is vonatkoznak, és kifejezetten komplexusok sora alakult ki bennem. Egyáltalán nem vagyok félénk vagy visszahúzódó típus, társaságban kiválóan megvagyok, mindenről elmondom az igaz véleményem... de hogy egy sráchoz odamenjek azt már persze nem merem. Nem foghatok mindent a filmekre, d konkrétan mikor egy ilyen leszólításra szánnám rá magam, mindig eszembe jut egy egy ominózus epizód. Rémes egy dolog, és talán pont azért, m vannak olyan dolgok amikről tényleg nem tehetek, mégis... Szimpla véleményed jól esne.


Éjfél Kapitány nyugis válasza

Azt hiszem, nincs az a tinilány, akinek aggódnia kellene, hogy nem akarják elvinni. Sőt. Elvitel szempontjából a feltűnésmentesség kifejezett előny tud lenni. Megfigyelted már, hogy buliban kiket kérnek fel legelőször táncolni? Nem az osztály ügyeletes szexbombáit, hanem a "helyesnek mondott" se nem szép, se nem csúnya lányokat. Fiúszempontból ugye, ha igent mondanak, az jó, de ha nemet mondanak, az se túl nagy pofáraesés. Azt pedig mindnyájunk tudja, hogy lassúzni (nameg csókolózni és kefélni) minden vékony derekú lánnyal élmény, függetlenül attól, ki az illető, mekkora a melle és hol áll a rangsorban.

Ami a leszólítást illeti, amondó vagyok, hogy ne erőltesd. Nyugi bele, minden fiú, aki túl van a totál amatőr szinten pontosan tudja, mire számíthat tőled, és benne is lenne. Innentől kezdve elég azt látniuk, hogy nálad nem reménytelen próbálkozni és máris le se tudod őket vakarni. Viselkedj kedvesen, szemezz merészen és várj... Ja, és védekezz te, az a biztos!