Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Kihívó a nőm

Kihívó a nőm

Tibor szilveszteri kérdése: hogyan kezeljük társaságban exhibicionista és kihívó partnerünket?

Tibor aggódó kérdése

Úgy érzem, számos próbálkozás után végre megtaláltam életem nőjét (pár évvel túl a harmincon ez talán már nem olyan felelőtlen kijelentés), akivel – egyelőre – minden téren maximálisan megértjük egymást. Ő is hasonló jó véleménnyel van rólam. A potenciális veszélyt kapcsolatunk további alakulására nézve abban látom, hogy szívem hölgye – ő is "gyenge harmincas" – a bulikban meglehetősen exhibicionista és kihívó viselkedést tanúsít, egyszerűen megfogalmazva "hülyíti a férfiakat". Erre és az így elért sikereire (bókok, üzenetek, stb.) rendkívül büszke. Szerény véleményem szerint nem baj, ha egy nő vonzó, és esetleg mások irigyelik tőlem, de van egy egészséges határa annak a viselkedésnek, amit az ember a partnere jelenlétében vagy éppen távollétében tanúsít.

És szerinted?


Éjfél Kapitány megnyugtató válasza

Jó hírem van! Óriási a különbség abban, ahogy férfi és nő flörtöl. Bár mindkét oldalon elsődleges cél az ego megerősítése, a nők ezt a bókok bezsebelésével már ki is pipálják. Sem kedvük, sem energiájuk kalanddá vagy kapcsolattá eszkalálni a történetet, miután könnyen megkapták, amit akartak. Férfi oldalról ugyanakkor a flört sohasem ártatlan, mert a mi egónkat egy kiadós elélvezés nyugtatja meg, és nem más.

Legyél tekintettel arra, hogy nőd most van a csúcson, mert már nem sokáig lesz ott. Ne sajnáld tőle, ami most megadatik neki. Az energiádat ne az ő megfékezésére, hanem saját magadra fókuszáld: minél inkább férfias jelenség vagy, annál inkább te leszel az igazi, és annál egyértelműbb lesz, ki hol áll a rangsorban. Buli után dicsérd meg, hogy micsoda pompás vadmacska volt, mennyire uralta a terepet, és egy vad kefélés után kacagjátok ki együtt az aznapi gavallérokat. Fordítsd a nőd kisugárzását és energiáit a magad (magatok) javára!

Azt mondom, felesleges aggódnod, és kifejezett hiba, ha ennek hangot is adsz. Szeresd őt úgy – sőt jobban – ahogy eddig, és tedd ezt úgy, hogy ő is lássa.