Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Kettészakad a szív?

Kettészakad a szív?

Szakadhat-e az ember szíve ketté? – kérdi Parn. Zűrös történetére igyekszem egyszerű választ adni.

Parn szilánkos kérdése

Először is bemutatkoznék, nevelésem nem engedi, hogy e nélkül kiöntsem a lelkem... Tehát, Parn vagyok, szeretem az animeket, a mangákat ezt leszámítva eléggé átlagos vagyok, de az a furcsa, hogy valahogy az akit átlagosnak neveznek pont, hogy kirí a tömegből, hiszen mindenki egyéniségre törekszik. Miért van ez így? Miért gondolja mindenki azt, hogy muszáj megmutatnia magát a tömegnek? Az igazán furcsa viszont az, hogy azzal, hogy írok neked, én is hasonló vágyakat fejezek ki.

Mondjuk nem ez az egy kérdésem van.

Az eredeti kérdés: NŐK, mi más? Persze te is férfi vagy, asszem... de nem hiszem,hogy sokkal jobban elmerültél volna a női lélek rejtelmeiben nálam... Mégis hozzád fordulok, hát nem észveszejtő, miért gondolom, hogy te tudod a választ... Na mindegy. Akkor is megér egy próbát:

Tehát,kezdjük az elején... Másfél éve hajtok egy lányra, Istenem mennyire szeretem, eleinte nem ment jól a dolog, hülyeségeket csináltam amit nagyon szégyellek, azt hiszem ezért meg is gyűlölt egy darabig, de ahogy telt az idő, egyre közelebb kerültem hozzá, a lényeg az, hogy én még jobban beleszerettem és ő is kezd hasonlóan érezni, de aztán kijelentette, hogy bármennyire is szégyelli, de nem vonzódik hozzám, ezért nem tud úgy szeretni engem, ahogy én őt! Beleőrülök, de mit tehetnék?

De ez még mindig nem az a kérdés (azt hiszem). Szerethet-e egy férfi két nőt egyszerre? Gondolom, erre rögtön rávágnád, hogy persze... de a dolog nem ilyen egyszerű... Az igazság az, hogy a képletbe bekerült egy második lány, akivel megvan a kölcsönös vonzalom és őt is istentelenül szeretem (egyébként a két lány tud egymásról,tehát nem játszom velük), az első lány visszautasított, nem is egyszer, de nem vagyok egy padlón fekvő típus, eddig mindig gyorsan rendbe jöttem, és most is így lenne, de nem elég, hogy az első lány úgy érzi elárultam (nem a második lány miatt: a probléma az, hogy beszéltem egy közeli barátommal, arról amit mondott, a testi vonzalom hiányáról, ami gátolja őt abban, hogy velem legyen és én ezzel – szerinte – megaláztam őt), és nem hajlandó beszélni velem, a második lány cserediákként külföldre ment és belepusztulok a hiányába. És ebből jön a valós kérdés:

Szakadhat-e az ember szíve ketté?

és ha igen,

Mi van akkor,ha mindkét darab egyszerre hullik szilánkokra?


Éjfél Kapitány helyrerakós válasza

Az igazi kérdés esetedben nem az, hogy szerethet-e a férfi kettőt. Ennél neked sokkal fontosabb lenne azzal tisztában lenned, hogy hajthat-e egy férfi egyszerre kettőre. Az udvarlás egész embert kívánó, nehéz feladat, amit nem lehet félgőzzel csinálni, még komoly rutinnal sem. MINDEN energiádra, kreativitásodra és ügyességedre szükséged lesz, hogy akár csak egy nőt megszerezzél. Ha szétforgácsolod magad, és csak félgőzzel dolgozol egy irányba – az szinte garantált kudarc. (Ha pedig barátnőkről van szó, akkor teljesen biztos kudarc.) Válaszd ki jól imádatod egyedüli tárgyát, aztán mindent bele!

Esetedben jól látszik, hogy ez nem az a lány lesz, akit fizikálisan kiráz tőled a hideg (a genetikát NEM lehet megerőszakolni), és nyilván nem lehet az sem, aki nincs is ebben az országban. Összetört szíved szilánkjai? Ugyan már! Férfi vagy, tedd a dolgodat! Állj talpra és tartsd nyitva a szemed: találd meg azt a harmadikat, akiért érdemes lesz veszkődni!