Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Felépíteni a kapcsolatot

Felépíteni a kapcsolatot

Tiniszerelmes kérdést kaptam, és szívesen válaszolok is rá. Remélem nem lesz okafogyott a dolog, mire megírom...

Mardelszly tétova kérdése

A helyzet az, hogy egy hosszú, teljes kapcsolat után évekig nem volt normális barátnőm, egyik sem volt hozzám illő, nem is igazán érdekeltek. De most együtt vagyok egy lánnyal lassan 2 hónapja aki nagyon tetszik, kívül-belül imádni való és remekül érzem magam vele. Ha külső helyen találkozunk. Ha én megyek át hozzá, vagy ő jön át teljesen passzívan viselkedik, csendben van, nem mozdul, nem beszél sokat. Én szeretném hogy jobban kinyíljon előttem hogy a kapcsolatot a következő szintre mozdítsam, de teljes passzívságának köszönhetően ez nem lehetséges.

Próbálkoztam azzal hogy orálisan kielégítettem, hátha attól megnyílik, nem érzi magát zavarban előttem. (Ha komolyabb dolgot mondok neki, vagy csak komolyan nézek rá, elkezd nevetni, ez a zavar jele szerintem, bár nála nem lehet tudni, kicsit furcsa.) Nem vagyok egy kezdeményező típus és az ő támogatása nélkül semmibe nem tudok belekezdeni, mert idegessé válok emiatt, gyakorlatilag bestresszelek. Valahogy egymást fagyasztjuk meg. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám elérni hogy jobban megnyíljon előttem, az egész fesztelenebb legyen, mert úgy érzem hogy ha én próbálom az ő falait döntögetni, de ő az enyémeket nem, nem fog sehova vezetni a dolog amit iszonyatosan sajnálnék, mert nehezen tudok valakit megszeretni, de őt úgy igazán tudnám, ha közelebb engedne magához. A korkülönbség sem nagy, én 20 leszek, ő 18. Kérlek mondj valami bölcset, mert nagyon rég éreztem már valakivel kapcsolatban hogy igenis fel tudnék vele építeni egy normális, igazán jó kapcsolatot.


Éjfél Kapitány bíztató válasza

Innen úgy tűnik, ez a lány egyszerűen nem szerelmes beléd. Nagy szerencséd van, hogy ennek ellenére szexel veled, de ez inkább csak egyfajta unaloműzés és kísérletezés lehet a részéről. Érdemes próbálkoznod a kapcsolat elmélyítésével, de nem a nyelveddel. A szex a csajoknak csak hab a tortán, alapvetően érzelmekre van szükségük (amit ne keverj össze a nyálcsorgatással és a pitizéssel). Csinálj vele több programot, vidd el a városba kávézni, moziba,
Mozi rovat
csavarogni, vásárolgatni, vacsorázni, főzzetek együtt, beszélj hozzá, nevettesd meg, mutasd, hogy komolyan veszed, hogy komolyan gondolod a vele való együttlétet. Tölts vele több időt, minél aktívabban, minél szórakoztatóbban, és ez meg fogja hozni az eredményt. Magyarán: udvarolj neki úgy, mintha még nem engedett volna magához, és jó eséllyel teljesen a tiéd lesz.