Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

El tudna csábítani?

El tudna csábítani?

El tudna csábítani István egy másik férfit? Csak úgy, egy-egy éjszakára. Mert a szex ugye kell mindenkinek...

István meleg kérdése

István vagyok, 29 éves átlagos testalkatú fiatalember, barna rövid haj, zöld szemű. Nemi beállítottságom homoszexuális, amit eleinte nagyon szégyelltem, aztán lassanként megbarátkoztam a gondolattal. Foglalkozásom mentőorvos. Az lenne a kérdésem, hogy egy heteroszexuális férfit is el tudnák csábítani egy egyéjszakás kalandra, vagy csak a bi illetve a homoszexuális férfiak hajlóbbak e egy kalandra? Úgy érzem a nagy Ő még nem jött el, de kell a szex a kiegyensúlyozott élethez!


Éjfél Kapitány hűvös válasza

Függetlenül a horoszkópodtól, foglalkozásodtól és a kinézetedtől – egy heteró pasit nagyjából olyan eséllyel tudnál elcsábítani, mint ahogyan egy heteró lány téged: gyakorlatilag sehogy. Minket ez egyszerűen nem izgat fel – és ez még a jobbik eset.

Egy kivételes helyzetet mégis el tudok képzelni. Ha taktikusan összeállsz egy lánnyal, és ketten mint pár próbálkoztok meg plusz egy férfi bevonásával, abból talán még kisülhet valami. Efféle érdekszövetségek nem ritkák azokon a klasszikus adatlapos társkeresőkön, ahol párok is regisztrálhatnak. Ha mindenképpen ilyen kalandra vágysz – ez a legjobb esélyed.