Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Nem szeretik

Nem szeretik

Kriszti nem szereti magát. Őt se szeretik. Tudok neki jótanácsot adni?

Kriszti példamutató kérdése

Nem szeretem önmagam. Társaságban nehezen oldódom vagy egyáltalán nem is, bulikban nem merek táncolni, félek a pasiktól, nem beszélek sokat, mert nem történik velem semmi izgi, mindig szomorú fejet vágok, ha rossz kedvem van az kihat a környezetemben élőkre is és akaratomon kívül csúnyán nézek mindenkire. Nem tartom magam butának, de mindenki más igen, mert állítólag elég hülye beszólásaim vannak és hülyéket kérdezek. Mindig érzékeltetik velem, hogy szerintük butácska vagyok és néha nagyon fájó módon. Nem tudom megvédeni magam, hamar elered a könnyem. Félénk és nagyon gátlásos vagyok. Mivel nincs dús keblem, szégyenlős is. Közönség előtt lámpalázas vagyok és könnyen elvörösödöm. Ha közel kerülök egy fiúhoz, bepánikolok. Mindenki azt mondja, hogy változzak meg, védjem meg magam, szóljak vissza másoknak, élvezzem az életet, bulizzak, de nem tudom hogyan lehetnék olyan, akit mások is elfogadnak és nekem is jó.

Tudsz rajtam segíteni?


Éjfél Kapitány derűs válasza

Ha rád néznék, és látnám a "szomorú fejed", bizony eszembe se jutna végére járni, hogy ennek a morci lánynak mi is jár a fejében. Továbblépnék ahhoz a másik lányhoz, aki rám mosolyog. A külvilág, a többi ember irányába az arcod, a tekinteted, a mosolyod az elsődleges eszközöd. Senki se tudja mit forgatsz a fejedben, mindenki csak azt látja, ami az arcodra van írva. Keep smiling! Mosolyogj akkor is, ha nincs okod rá. Mosolyogj, és ezzel jelezd, szeretnéd, hogy valami izgi történjen veled. Mosolyogj, hogy ne neked kelljen kérdezni, hanem téged szólítsanak meg. Mosolyogj, hogy senkinek eszébe se jusson megtámadni.

Ami pedig a fiúkat illeti: nem árt ha tudod, amikor egy férfi ránéz egy nőre, nem csak a vékony derekat és a ciciket nézi meg. A tekintet is borzasztó fontos, ebből derül ki, hogy mi a helyzet a kedvességgel és a hajlandósággal. Ha egy tekintet mosolyog és sokat ígér, az messze többet nyom a latban mint a dús keblek.

Mosolyogj és a világ visszamosolyog rád!