Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Hogyan láthatnám többet?

Hogyan láthatnám többet?

Nikoletta sűrűbben akar szeretőjével lenni. Mit tehetne, hogy a férfi is ugyanezt akarja?

Nikoletta klasszikus problémája

Szerelmes lettem egy nem független férfiba. Eszméletlen jól érzem magam vele bármit csinálunk minden jó. Bárki látna minket azt mondaná a föld legboldogabbjai vagyunk és úgy is érzem. A nap első és utolsó gondolata is ő. Problémám csak a találkozások számával van. Én szeretném őt többet látni mert imádom és nekem csak ő van. Viszont ő megelégszik a kevesebb találkozással. 3-4 nap is eltelik hogy nem látjuk egymást. Nekem meg nagyon hiányzik. Viszont nem érzem hogy neki hiányoznék. A kapitány mit javasolna mit tegyek hogy a férfi is úgy érezze többet akarjon látni?? Szeressen hozzám jönni és több legyen a találkozások száma?? Nem akarnám a férfit ezzel piszkálni hisz tudom hogy a férfiak ezt nem szeretik. Türelmetlenül várom válaszát és előre is köszönöm!


Éjfél Kapitány klasszikus válasza

Egy viszony pontosan abban különbözik egy klasszikus kapcsolattól, hogy ritkásabbak a találkozások, viszont magasabb az intenzitásuk. A rövidebb együtt töltött idő alatt nem bukkannak elő a mindennapi problémák, minden tökéletesebbnek tűnik, minden rózsaszín, minden izgalmasabb.

Szerinted milyen lenne, ha megvalósulna a kívánságod, és 1-2 naponta találkoznátok? Megmondom. Megszűnne az izgatott várakozás egymásra. Ami régen különleges alkalom volt, az megszokott rutinná válna, és az egész hamarosan csak silány utánzata lenne egy rendes monogám kapcsolatnak. Unalomba és szégyenbe fordulna a szerelmetek, és idejekorán vége lenne mindennek. Szóval, örülj neki, hogy vágyakozol, örülj neki, hogy van bennetek tűz, de fogadd el, hogy ennek a várakozás az ára. Mindent egyszerre nem lehet. Ne próbálj ezen változtatni, mert mindent elrontasz.

A svéd gyermekversek egyik legjobbja jut eszembe rólad:

Bélyeget gyűjtöttem.
Papa hozott egyszer egy kilót.
Azóta nem gyűjtök bélyeget.