Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Haverkodhatunk megint?

Haverkodhatunk megint?

Végre újabb, könnyed, fiú-lány-szerelemes kérdést kaptam. Jettának fogok válaszolni.

Jetta kezdő kérdése

Kérlek mondj erre valamit! Belezúgtam egy haveromba, mert figyelmes, kedves és még egy kicsit érdeklődő is volt, ami később kiderült csak haverilag. Kb 1és 1 év kínlódás után megkértem, hogy ne tartsuk a kapcsolatot semmilyen formában, mert nem tudom a helyzetet kezelni. Ha nem beszélünk talán könnyebben elfelejtem.Meglepődött a vallomásomon és sajnos nem reagált pozitívan. Azóta lehiggadtam és szeretném ha újra beszélnénk, de nem tudom, hogy ő mennyire vette menekülősre a figurát.:) Szerinted ha megkeresem van rá esélyem, hogy szóba áll velem és haverkodhatunk megint?


Éjfél Kapitány tanítgatós válasza

Ha jónő vagy, akkor gyakorlatilag azt tehetsz a hapsikkal, amit akarsz. Kivéve egyet: soha nem mondhatod azt, hogy nem lesz köztetek szex. Ez a fiú-lány barátság alapja. Akkor is szexet kell sugallnod, ha csak haverkodni akarsz. Szóval ha jónő vagy, akkor nyugodtan keresd meg és kacérkodj vele kedved szerint – rá fog harapni a csalira.

Ha nem vagy igazán jónő, akkor legyen ez jó lecke számodra, hogy nem válogathatsz kedvedre és a hülyeségeidnek következményei vannak.