Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

10 év plusz – áldás vagy átok?

10 év plusz – áldás vagy átok?

Lajos zűrös kapcsolatban él 10 évvel fiatalabb babájával – de ez inkább megviseli mint inspirálja. Hogy törjön ki?

Lajos aggódó kérdése

Kedves Éjfél Kapitány. 43 éves elvált férfiember vagyok, egy fedél alatt élek kisebb nagyobb megszakításokkal egy 33 éves nővel. Baszik fűvel fával engem néha kielégít. Negyvenharmadik évemet taposva nekem se megy úgy mint 25 évesen, de egomat tekintve ebben a helyzetben nem is csoda. Mocskosul tud és szeret kefélni a hölgy, és ahogy derülnek ki a dolgok róla úgy érzem, én egyre kevesebbet tudok (43) a tíz év plusszommal. Mit tegyek? a prüd megfogalmazásért elnézést.


Éjfél Kapitány nyugikás válasza

A tíz év korkülönbség nem hogy nem probléma, de kifejezett előny. A 43 éveddel sincs semmi vész, korainak érzem, hogy már most élettani problémáid legyenek a szexben – bár nem vagyok orvos. Ezen túlmenően, nem egy kifáradt negyvenes anyukával, nem egy huszonéves kiscsirkével, hanem egy kifejlett harmincas szexistennővel élsz egy fedél alatt. Akárhogy is nézem, itt egyetlen probléma van: a saját önbecsülésed.

Magadat kellene összeszedned kicsit. Javaslom, menj új fodrászhoz (vágass rövid hajat magadnak), vegyél teljesen új cuccokat, járj össze a régi barátaiddal, keress magadnak valami hobbit és vesd bele magad, vagy – ami a személyes kedvencem – ragadj súlyzókat, és változtass kicsit az alakodon és a sörpocakodon!

Szex témában nyomatékosan javaslom, hogy használd ki, milyen belevaló nősténnyel laksz. Ne elégedj meg az eddigi szánalom-szexszel, hanem próbáld azt átváltoztatni kiegyenlítettebb és izgalmasabb együttlétekre. Ülj le, és gondolkodj el, mi az, amit igazán szeretnél csinálni vele, mi az, amit irigyelsz, hogy megkaptak tőle más férfiak. Vedd sorra a vágyaidat, és beszélj egyenesen, de kedvesen a nővel. Nagyon konkrétan kérd meg (egyesével), hogy ezeket csináljátok meg együtt, és nagyon konkrétan te is teljesítsed cserébe az ő egy-egy kívánságát. Tök mindegy, hogy új hajszárítót, vagy kis ruhát kér – add meg neki. Ezeknek a megbeszélt vágybeteljesítő alkalmaknak legyen konkrét dátuma, ezekre készülj(etek). Meglátod, sokkal izgalmasabb lesz minden, mint annak előtte.