Éjfél Kapitány tudósít

Éjfél Kapitány tudósít

Ott voltam, láttam mindent. El is mesélem...

 

Erotika kiállítás

Erotika kiállítás

Ugyan nem bájos lányismerőseimmel, de kinéztem az idei 11.Erotika kiállításra. Tokajba bort vinni amúgy is hülyeség.

"Minden kiállításon rengeteg ismerőssel szoktam találkozni. Na itt eggyel sem." (Gábor)

Már évek óta tervezzük a kimenetelt, de valahogy sosem jött össze. Szégyenszemre, először látogatok ki, pedig a Budapest Erotika kiállítás és börze már 11. éve mutatja meg mindazt, amit a témában látni érdemes. Igazából nincsen a dologban semmi rendkívüli, pontosan úgy kell elképzelni, mint bármelyik másik expót, csak itt tetőcserép és kompjúter helyett kicsit másfajta holmikat kínálnak a standok. Tipikusan DVD filmeket garmadával, ravasz segédeszközöket, fehérneműt, ilyesmit. A közönség sem ijesztőbb, mint máshol, leszámítva a tumultózus jeleneteket, ahogy vadul hadonászva mindenki egyszerre próbálja lefényképezni az aktuális produkciók lányait. Lehetőleg öt centi közelségből. Komikus.

Este érkezünk, a nagyszínpadon pillanatokon belül a szakma aktuális sztárjai fognak élőben műsorozni, amire kifejezetten kíváncsi vagyok. Az érdekel igazán – még ha csak egy koreografált sztriptíz erejéig is – de hogyan mozgnak élőben azok a lányok, akiket jobbára csak állóképen, vagy meglehetősen korlátolt ritmikus mozgás közben láthatunk. Vajon milyen a kisugárzásuk, hogyan uralják a teret, a színpadot, hogyan vesznek le a lábamról engem és a közönséget? Maria Bellucci vonul be a színpadra és a vonulást lehet szó szerint érteni. A kisasszony elegánsan és felszabadultan mozog, jól adja magát. Nem az az általam favorizált vékonyderekú szépség, de határozottan van valami kisugárzása, ami megragadja az embert. Ha azok a cicik nem volnának feljavítva, akkor nyugodtan szerepelhetne a kampányavalódiszépségért promócióban. Később az élő legenda, Maya Gold vadít, parádés testtel, tökéletes smikben és a reflektorok fényében vakítóan fehér szettben. Majd persze a nélkül. Maya ha mozgásában nem is, de mosolyában verhetetlen. Nem véletlenül dobták be őt elsőként a Való Világ villába, mert bárkit a kisujja köré képes csavarni. Tudnak ezek a csajok.


Természetes módon a standok hosztesszlányai is kicsit lazábbra veszik a figurát, mintha ablakkeretet vagy konyhabútort kínálnának. Élőben csodálom meg és lencsevégre is kapom a kifestett Esztit, akiről már nem először esik szó nálam. (Bocsi a piros szemekért.) A melltartóját eléggé elítélhető módon persze most sem dobta le, ami szokásán pedig változtatnia kell, ha komolyan gondolja ezt a szakmát. Sajnos tudjuk, hogy valójában nem :( A másutt megcsodált cicikirakós melltartó ellenben jó találmány, és élőben még sokkal látványosabb is, mint az én amatőr felvételemen. Vékony derékból sem volt hiány, etalonként mellékelem a piros hajú energiaitalos lánykát. Gáborom unszolására meg kellett továbbá örökítsem a tutti-frutti party stand szemüveges szöszijét is, akiről második rápillantásra kénytelen vagyok elismerni, hogy szokatlanul izgalmas. Egy jó szemüveg és a manga jellegű hajvágás bizony csodákat tud tenni.


A baráti Machomédia standról elhozom az utolsó, immáron kultikus SZOPATNÉK pólót, és SZOPNÉK feliratú női verzióját. Előbbit hamarosan fel is veszem, utóbbiból Nagymesternő szülinapi ajándéka lesz még ma éjjel. Gergő büszkén ajánlja lencsevégre ügyesen pózoló hostesslányait, és én kattintok is. Példásan jó munkahelyi légkör, elégedett vállalkozó – azt hiszem hagyom én is a francba a munkámat és átigazolok hozzájuk :)))


No és a bizbaszok. Aki azt hiszi, hogy segédeszközök címén már ránézésre is borzasztó műanyagvackokat kell érteni – az alaposan téved. Meglepően jól formatervezett és a fantáziát valóban megmozgató holmikat is láttam a vitrinekben. Gagyi is van persze rengeteg, de aki keres, az találhat érdekes darabokat. Majdnem vettem is egy pár szőrös plüssel borított bilincset...

Aztán nem vettem ;)

Foto update

Saját amatőr felvételeimen túl eleve számítottam Machomédia Gergő fényképeire, amik végre-valahára ki is kerültek a hivatalos oldalra. Azoknak, akik őt nem szemlézik rendszeresen, de engem szívesen olvasnak, készítettem hát egy kis kivonatot. Nem annyira a sztárokra koncentráltam, belőlük Dunát lehet rekeszteni, inkább néhány olyan részletre, ami valamilyen okból megragadta a figyelmemet.

Itt van rögtön a piros hajú, vékony derekú Power Horse hosztesszlány, akit azóta egy FHM 100 amatőr válogatásban is viszontláttam, Nagy Barbara néven. Továbblépve talán ha nem véletlen, hogy a Tutti Frutti standról ugyanazon a szemüveges tündérkén akadt meg a szemünk, akit aztán ugyanolyan szögből kaptunk lencsevégre, és aki mindkettőnknek ugyanazt a sokat ígérő de mégis szolíd mosolyát villantotta meg.


A kirakós melltartós lányról is született egy jobb kép, bár ez sem az igazi. Az angyali türelmével, csillagszemével és hálós ruhájával feltűnést keltő lányról is van itt egy igazi professzionális felvétel, méghozzá kettő. Mondjuk amikor én fényképészkedtem vele, akkor már volt rajta bugyi...


A machomédia standról nyilván senki másnak nem lehettek ilyen dögös képei, mint magának a tulajdonosnak. Hiába no, gazda szeme hizlalja a disznót. Képletesen ugyebár ;DDD