Éjfél Kapitány
relikviák
Levél Éjfél Kapitánynak...

Éjfél Kapitány relikviák

A rajongók jóvoltából egyre több Éjfél Kapitányhoz kapcsolható rajz, kép, sőt tárgy jut el hozzám. Minden alkalommal amikor ilyesmit kapok, úgy érzem magam, mint karácsonykor - azaz nagyon jól. Jó szórakozást kívánva teszem ki ide az ablakba az ajándékokat és várom a többit...

Küldj ajándékot Zero ügynök közvetítésével!

Tankom

Zero ügynök küldte el "autóm" képét, ami tökéletesen jelképezi elszántságomat, ahogy eltántoríthatatlanul közeledem céljaim felé. Más nézőpontból ezt persze a mindenen való átgázolásnak nevezik, de hát a más nézőpontok már csak ilyenek. Úgy látszik viszont, hogy ez másnak is szemet szúrt, konkrétan az alsó szomszédom meg is átkozott, mondván: "legyen csak minden úgy, ahogy én akarom, de éljek mindig olyan szeretetlenül ahogy most". A nyomorultnak nem volt fogalma arról, hogy ezzel valójában nagyon jót kivánt nekem...

Rajongói bankkártya

Igen, a rajongásnak is vannak fokozatai! Ez itt például egy teljesen valódi bankkártya, amit vékonyderekú tulajdonosa kifejezetten éjfélkapitányosra rendelt bankjától. A pénzintézet az eredeti halálfejes logót még visszautasította ugyan, de az arcképemre már nem mondott nemet.

Lovam

Ezen verdán ugyan semmi halálfejes nincsen, de a lelkivilágomhoz kifejezetten passzolna. Érdekes, hogy nem Kubu az első, aki épp musztángot küld nekem, Edboytól is kaptam már egy szépet, ráadásul egy Elanor nevű jónővel megspékelve. 


Kenyérpirítóm

Akadt, aki megtalálta a kenyérpirítómat. Zseniális, hogy a kenyérre is ráégeti a mintát. Aktuálisan jó szolgálatot is tenne, mert mostanában angol módra rászoktam a pirítóskenyérre. Kenyér, lenyomás, csing, pirítós, kis fokhagyma, vaj, só. Könnyű és finom.


Fényképezőgépem

Egy ilyen fényképezőgépet kézbe fogni önmagában is élmény. Ez a kategória nem otthoni és lehetetlen helyeken rejtve készülő felvételekhez van kitalálva. Egy ilyen géphez nagy lámpák, állványos vaku és hosszúlábú modell dukál. Ki a mellet, be a hasat, tartsd ki, nagyon jó, most próbáljuk a kanapén... 

Ismét neo_21670-nek köszönhetjük a küldeményt.


Sony Ericsson mobile theme

Jók ezek a strapabíró, gumírozott telefonok, az M75-ösöm olyan halkan ért földet az autó mellett az aszfalton, hogy meg se hallottam, ahogy kiesett a zsebemből. Spongyát rá, az új K750 készülékem ha lehet még jobb is nála. Annyiban feltétlenül, hogy nem csupán a háttérképet, de a felület szinte minden képi elemét az utolsó pixelig saját magad csinálhatod meg, és némi felkészültséggel ugyanolyan téma készülhet el, mint a gyáriak. Mi férfiak tudunk lelkesedni az ilyen technikai bizbasz kihívásokért, szóval én is megcsináltam a magam éjfékapitányos témám első verzióját. Arculathű, visszafogott, és egyedi, ahogy lennie kell. Ha más (de sonyericsson) készüléked van, írd meg, mert könnyen lehet konvertálni arra is.

Klikk, töltsed le, és használd egészséggel!

Övem

Igen, ez abszolut az enyém, és konkrétan énrajtam is volt a Gödörben, amikor így lekattintottak. Először a kirakati bábun láttam meg, és nem könnyen jutottam hozzá, de amióta megvan, nem jártam ruhaboltnak a közelében sem. Úgy érzem, most már tényleg minden megvan...


Tányérok - neo_21670

hogy az étkészletből se hiányozzon a klasszik motívum.

maradok tisztelettel:

neo_21670
 


 

Gothic swimsuits

Goth fürdőruha naptár! Hát ehhez tényleg eszementnek kell lenni, hogy valaki ilyet kitaláljon. A hülyék szerencséje, hogy Amerika akkora piac, hogy minden valószínűség szerint még erre is lesz elég vevő a biztos nyereséghez.

Meglehet, igaza van a People és a Velvet magazinoknak, és a halálfejes  minta mint női divat az utolsókat rúgja. Ha ez igaz, tekintsük a mellékelt fürdőruhát rémesen mulatságos haláltusának :)))


Skóciából jelent - Evetke & Afterdark

Kedves Éjfél Kapitány!

Skóciai kiruccanásunk során láttuk, mindenhol vannak rajongóid. Azt nem is merem feltételezni, hogy te követtél minket utunk során. A sapkádat tuti ottfelejtetted a Tescoban Edinburgh-ben. De valaki meglátta, kitűzte egy oszlopra. A kocsid Loch Nessnél parkolt. Az sem hihetetlen, hogy gyermekruha-kollekciót adtál ki. Bár azért az kicsit gáz, hogy kezd trendi lenni a halálfejes dizájn. :)

na boldogot. - mármint ünnepeket.

Kávém

"Egy jó erős Kávét? csak, hogy menjen a meló."

Fradi drukkerek

Igen, igen, a kitartás elnyeri méltó jutalmát. Először csak néhányan, aztán tucatszám, aztán stadionokat töltenek meg a halálfejes rajongók. A képen Szolnok-FTC meccsre készültek ilyen lelkesen a Fradi szurkolók.

Skull & bones nyakkendő

Edboy hívta fel a figyelmemet erre a dögös vörös nyakkendőre. A Jared Paul Stern tervezte cuccost most 120$ helyett már 95.99-ért is megkaphatod. A hülyének is megéri.

Kicsit körülnézve egyértelmű, hogy a halálfejes minta kiszabadult a palackból, megfertőzött egy csomó kollekciót és elárasztotta az összes boltot...


Pixelgirl shopjából

Dír Éjfélkapitány,

ha van kutyád - márpedig egy igazi hős kutya nélkül olyan mintha kihagyták volna a reggeli híradóból az időjárás-jelentést - akkor ez tuti, hogy szériatartozék volt hozzá.

De találtam ott ilyet is: - ha elmész trendiyuppieskodni és álcáznod kellene a teljes hősi felszerelést, akkor ezzel tuti beleolvadhatsz egy menő magyar webdizájnstúdió emberei közé :)
Remélem sikerült újat mutatnom, kívánok további sok sikert az oldalhoz és köszönök minden eddigi posztot amivel gyarapítottál :) Nem egy olyan gondolatod volt már, ami az adott pillanatban sokat segített, hogy más szemszögből is lássak bizonyos dolgokat, szóval örök hálám.

Maradok tisztelettel olvasód:

Neo_21670


Veronica Zemanova

Gondolom te se találtad meg első látásra, hol is van a képen az a bizonyos éjfélkapitányos kiegészítő. Annyit segítek, hogy nem a dögcédulán :)))

A cseh modell az actiongirls.com jóvoltából számos hasonló military jellegű sorozatban szerepelt, a fegyverbuzi hapsik nagy örömére bazi nagy ágyúkkal. A csehekre az autópálya matrica incidens miatt még dühös vagyok, így jó is, hogy Veronica látványa némileg oldja a feszültséget. Épp ma, nagypénteken ünnepelte harmincegyedik születésnapját.


Éjfél Kapitány zoknik - Kócosfókától és Malibutól

Ijesztő térdzoknikról küldött saját képet Kócosfóka és Malibu. Kicsit is belegondolva egy zoknira mintát tenni teljesen felesleges. Ha fel vagyok öltözve, nem látszik. Ha levetkőzöm, a kabátom és cipőm után ez a következő ruhadarab, ami lekerül rólam és repül a sarokba. Van szituáció, amikor rövid ideig még látható az alsóm, de a zoknim - hát az soha ;) Azért köszi!

Éjfél Kapitány gyerekhacuka - Para Zitától

Zita - elmondása szerint - ahogy meglátta ezt a halálfejes pólót, rögtön rám gondolt és azonnal le is csapott rá. Volt olyan tündér, hogy nem csak magára és Solymira gondolt, de miránk is - így rögtön el is küldte nekünk ezt a képet. Fun, fun, fun!


Éjfél Kapitány My little pony - Szabitól

A két fénykép ugyanazon póniról készült. Az első az eredeti bolti állapotot, míg a második az átalakítás utáni állapotot mutatja. Bizonyosan nem fake photoshop hamisítványról van szó, a kék pónit a saját kezemben tartottam. Az eredetiből gyakorlatilag csak a sörény és a csomagolás plasztikja maradt változatlan, minden más kicserélve, felspécizve. Zseniális custom. Leborulok Szabi nagysága előtt, minden kölöknek olyan apukát kívánok, mint Ő.

 

Éjfél Kapitány oplogók

Nem élet az élet éjfélkapitányos háttérkép nélkül! Ez a probléma is megoldódni látszik a következő képekkel, amelyek kipróbáltan jó szolgálatot tesznek a mobiltelefon képernyőjén. Jómagam a legutolsó halálfejeset használom.

Zero ügynök elküldi a telefonodra is ha szépen megkéred!

Éjfél Kapitány egere - Malibutól


Két éve cseréltem a gépem sötétre, egy éve lett fekete a monitorom, ősszel vételeztem elé fekete ergonomikus billentyűzetet, már csak az egeremnek van egyedül vajszíne. Ha most cserélnék, minden bizonnyal a Malibu által felfedezett halálfejes darabot választanám...


TODO cetli - Ikeagirltől

Tudom, rettentő sztereotíp, hogy minden terepmintás-halálfejes cuccról Éjfélkapitány villan az eszembe, viszont némi kárpótlásként és a magam szórakoztatására összeütöttem ezt a majdnem ÉK relikviát. :))) Sajnos csak ilyen lefáradt vigyorgásra telt ma, a halálfej sem látható túlságosan a mackón, de a katonai rejtőszín azért mégiscsak magáért beszél!

Relikviák - Tamarától

Remélem jól vagy és nem hajtod magad halálra a nagy profitszerzés közben, én addig is vadásztam számodra néhány ÉK relikviát, csak mert mostanság mintha kicsit túltengenének a nővérkés/szikretlávos projektek... Bízom benne, hogy tetszeni fognak neked is! :)))

Az első képen ugyan megpróbáltad magad felismerhetetlenné tenni, és ez némileg sikerült is a papagájnak köszönhetően, ám sajnos a járgány túlságosan is jellemző rád, így egy igazi rajongó százból is kiszúrja Éjfél Kapitányt, még akkor is, ha az épp kalóznak adja ki magát! :)))

A kettes számú képen az ÉK kultisták által kitenyésztett csodálatos kis házikedvencet láthatjuk, trendi fekete mintájával úgy érzem, valóban méltó névadójához!

És végül a hármas számú képből egyértelműen kiderül, hogy a Kapitányt övező kultusz kis mértékben sem megalapozatlan, a kitűnő kis eszközt valószínűleg az éjszakai portyázásokhoz használatos, de sajnos erről még egyenlőre nincsenek pontos információink...

Koponya a divat!

Cuki halálfejes alsókat láttam Paul Frank kollekciójában. Ha fanatikus lányrajongó vagy, nem lehetsz meg nélküle.

Hasonló darabot Machomedia Gergő fotózott a Pécsi Erotika Expón egy éppen ügyeletes szőke pornócicán:

Éjfél Kapitány tornacsukája - Evetkétől

Én már jól tudom hol van a nők gpontja. A shopping végén. Evetke is vélhetően hétvégi bevásárlás közben kattintotta le és küldte el nekem ezt az Éjfél Kapitányos tornacsukát:

Kedves Kapitány!

Úgy tűnik személyi kultuszod már olyan mértékű, hogy saját márkás cipőt is a piacra dobtál. Mi megtaláltuk. :)) Nézd csak meg közelebbről a csatolt képet!


Éjfél Kapitány öngyújtója - Szúnyogtól

Kellemes szombat délelőtt ez, megtaláltam végre az öngyújtómat. A ruhásszekrény aljában hevert, néhány ritkábban hordott pulcsi és nadrág szomorú társaságában. Nem vesztegetnék egy öngyújtóra sem energiát sem szót, ha nem így nézne ki:


Éjfél Kapitány repülője - Bigwhitetól

Nyilván ezzel ugrom le a boltba cigiért túróstáskáért. Praktikus, mert menet közben akár 24 ellenséges célpontot is nyomon tudok követni, majdnem 3000 km/óráig fokozva a tempót. Kár, hogy az automatika lekorlátoz.

Amúgy a repülőknél sokkal jobban kedvelem a helikoptereket. Finomabbak, ravaszabbak, sérülékenyebbek és ijesztőbbek. Nem felejtem, amikor iszonyatos dübörgés közepette hirtelen egy MI-24 emelkedett fel előttünk a domb mögül, mindkét szárnyán telis tele mindenféle halálos holmival és sűrűn folyt rólam a víz, nehogy véletlenül a mi félig álcázott autónkat tévessze össze az ellenséggel. Ja, és parkolni sokkal könnyebb velük a városban :)


Éjfél Kapitány macskája - Mercuriustól

A macskákat tényleg könnyebben elviselem mint a kutyákat, de ezt a példányt időbe telne megszokni. Persze a csúnyaságáról senki sem tehet - mégis az ember csak a szépet szereti. Ilyen ez a világ...

 


Éjfél Kapitány a Hello Kitty laptopon - Ciriótól

Cirió nem nyughatott, amíg Éjfél Kapitány főhadiszállását nem látta viszont a szőrös Hello Kitty laptop képernyőjén is :)

A kapitány túlspilázott halálfejes imidzse és Hello Kitty tündibündi kinézete tökéletes kontrasztot, már-már harmonikus párost alkotnak - nem véletlen, hogy jómagam voltam az, aki a wallpaper rovatban pozitív mintaként mutattam be a japán űbercicust.

Éjfél Kapitány papírzsebkendője - Kócosfókától

A kiegészítőknek is van jelentősége. Most már az orromat is tudom Éjfélkapitányos papírzsebkendőbe fújni - legalább is két alkalom erejéig :) Majd tudósítok, hogy fekete lett-e az orrom utána. (A képen felfedezhető Siemens telefon, Stabilo 's move toll és a Faber-Castell grafitceruza ugyan szépen kiegészítik a kompozíciót, de nem rajongói ajándékok.)

Éjfél Kapitány Siemens screensaver és oplogo

Akinek Siemens telefonja van, az ezt a .bmp képet (infraporttal vagy adatkábellel) azonnal a készülékébe töltheti és máris beállíthatja képernyővédőnek vagy operátor logónak. A kép - természetesen - Gáspár Tamás grafikája alapján készült, csakúgy, mint a hivatalos Éjfél Kapitány bannerek. Ha valaki tudja, hogy más telefontípusok esetén mi a teendő, az írja meg :-)

Éjfél Kapitány sapkája - Esztitől

Éjfél Kapitány sapkája - Esztinek köszönhetően - a valóságban is létezik, és ki-ki megítélheti, hogy mennyire dögösen néz ki. A sapkát természetesen tudni kell méltósággal viselni, nem véletlen, hogy modellünk nem Barbie baba, hanem öntudatos nő, azzal az elszántsággal és jobb jövőbe vetett hittel, amit utoljára Vera Muhina: Munkás és kolhozparasztnő szobrán láttam. A sapkán jól látható Éjfél Kapitány halálfejes jelvénye, ami nem valamifajta fékeveszett erőszakot fejez ki, de még csak nem is metallista vagy még annál is ijesztőbb elveket szimbolizál, hanem egyszerűen a végletesség, az elszántság, a végsőkig való eltökéltség szimbólumaként van jelen.

Éjfél Kapitány fürdőszobája - Ilditől

A Virtuális szuperhősnek virtuális wc mosdó dukál. Így gondolta ezt Ildi és a mellékelt képet küldte nekem. A látvány nem egy lakberendezési program végterméke, hanem a méltán világhíres emberszimulátorral a Sims-szel készült. Itt ki-ki létrehozhatja saját virtuális kedvenceit és kipróbálhatja őket a Sims digitális világában, hogy mennyire életképesek, mennyire sikeresek, mennyire szocializáltak. A kép értékét növeli, hogy Éjfél Kapitány fürdőszobája nem szerepel a Sims standard, választható berendezései között, hanem Ildi vette a fáradtságot és megrajzolta azt, vagy legalábbis végigkereste az internetet, hogy találjon nekem megfelelő berendezést mások által megrajzolva...

A fürdőszobában szokatlan kék-sötétkék minta egyértelműen utal az éjszakai, éjféli időpontra, aminek komorságát csak fokozza a tükör és a mosdó sápadt holdra emlékeztető bágyadt üveg és króm kombinációja. Olyan hely ez, ahová nappal ritkán teszi be a lábát a tulajdonos, legfeljebb ha az este beálltával szembefordul a tükörrel, bezselézi azt a bizonyos hajtincsét, pössent egy utolsót (a deszkát nem hajtja fel), majd új kalandok után néz... A kompozícióból hangsúlyosan tűnik ki a sárga színű angol wc, amit rossz látási viszonyok között is könnyű megtalálni. A csillagminták minden kétséget kizárólag női tervezőre vallanak, jelenlétük szerencsésen oldja a kompozíció jellemző szigorúságát. Köszi Ildi! :-)

Én is ajándékot akarok küldeni!

Köszike! Az ajándékodat és mindenféle promóciós anyagodat Zero ügynök közvetítésével tudod eljuttatni hozzám.

Küldj ajándékot Zero ügynök közvetítésével!
Mindenféle más Éjfél Kapitányról...

Kijárat...

Főoldalra...