Éjfél Kapitány
levélparádé
Levél Éjfél Kapitánynak...

Eligazító levélíráshoz

Ez az oldal azért született, hogy alkalmad legyen Éjfél Kapitánynak egy jó pillanatot szerezni. Nincs más dolgod, mint azonosulni a következő felsorolásból valamelyik látogató-alaptípussal és kattintani a feliratra. A felugró előre elkészített emailt - akár elolvasás nélkül is - a szokott módon, a levelezőprogramod elküldő gombjával tudod útjára ereszteni.

A szabványos szövegeket - ha nagyon akarod - saját gondolataiddal is kiegészítheted, bár ez az eljárás - bonyolult és időrabló volta miatt - csak az önálló véleménnyel rendelkező, gazdag szókincsű, haladó olvasóknak ajánlott.  Sokkal egyszerűbb, ha választasz, kattintasz, aztán szevasz, készen is vagyunk.

Ha nem vagy biztos benne, melyik csoportba is tartozol, nyugodtan kattingass a rokonszenvesekre és olvasd el a szövegüket, az elküldésről ráérsz később határozni. És most nagy levegő, ereszd szabadjára az ösztöneidet és válassz, minek tartod magad?

Köszi szépen, ez rendes volt tőled! Látod, kevés jobb érzés van, mint ajándékot adni. A szívemnek kedves levelek a rajongói oldalon landolnak majd, remélem a tiéd is... 

Nézd meg a rajongói oldalt!
Mindenféle más Éjfél Kapitányról...

Kijárat...

Főoldalra...