Éjfél Kapitány
kommentál
Levél Éjfél Kapitánynak...

Az igazi élet nagy kaland...

Az élet igazán kemény helyzeteket tud produkálni. Mostantól azonban nem csak a Kapitány elméletei szolgálnak útmutatóként a zavaros helyzetekben, hanem kommentárjai is. A szabályok és elméletek alól mindig akadnak kivételek. Hogy egy tényleg összetett helyzetben hogyan működik Éjfél Kapitány világlátása, azt legjobban talán egy-egy valóságos esemény elemzésével lehet megmutatni. Lássuk tehát a nagyvilág egy-egy aktuális történését, Éjfél Kapitány szemszögéből.

Lombikbébi bárkinek?

A törvény szerint az emberi reprodukcióra irányuló különleges eljárások (pl: lombikbébi program) csak pároknak végezhető el. Miért is?

Csonka család

Megvetem a férfiatlan férfiakat, akik maximálisan kihasználják privilégiumaikat, de nem tudják mik a kötelességeik, akiknek a kényelem előbbrevaló szempont a tartásuknál. Igazi férfi csak abból lesz, aki előtt valóságos példakép van. Tipikusan: egy Apa. Egy Anya sokmindent meg tud adni a fiának, de markáns férfimintát nyilvánvalóan semmiképpen sem. A csonka családokat elsősorban e miatt tartom nagyon szerencsétlennek.

A csonka családokat úgy fest a törvényalkotók is nagyon szerencsétlennek tartják, olyannyira, hogy a reprodukciós eljárásokat explicit csak különnemű pároknak engedélyezik. Nem bánom, hogy a törvény szigorú e tekintetben, ne arra pazaroljuk az erőforrásainkat, hogy eleve sérült családokat hozzunk létre, éppen elég baj, hogy sok család magától is szétesik.

Szerelmet nem vehetsz pénzért - vágják sokszor azoknak a férfiaknak az arcába, akik a párválasztás felelőssége nélkül akarnak elélvezni. Hát - gyereket sem, és ez így van rendjén. A zaklatott lelkű egyedülállóknak továbbra is irány a kupleráj, a cukrászda és a bevásárlóközpont a napi betevő szórakozásért. Ne a csettintésre beszerzett kisbaba jelentse az örömöt. A saját kisbabához bizony továbbra is párt kell találni, de legalábbis dugni kell. Ne iktassuk már ki a szaparodásunkból a párválasztást, és ne degradáljuk egy kisbaba életét egy játékmackó vagy kölyökkutya szintjére, aki örömet okoz a gazdájának.

Fiúk, legyetek férfiak, lányok, legyetek kedvesek és hajlandóak, játsszátok végig a játékot rendesen. GET READY FOR LOVE!

Van véleményed? Mondd el!
Érdekel Éjfél Kapitány többi kommentárja is? Kattints!

Kijárat...

Főoldalra...