Éjfél Kapitány
kommentál
Levél Éjfél Kapitánynak...

Az igazi élet nagy kaland...

Az élet igazán kemény helyzeteket tud produkálni. Mostantól azonban nem csak a Kapitány elméletei szolgálnak útmutatóként a zavaros helyzetekben, hanem kommentárjai is. A szabályok és elméletek alól mindig akadnak kivételek. Hogy egy tényleg összetett helyzetben hogyan működik Éjfél Kapitány világlátása, azt legjobban talán egy-egy valóságos esemény elemzésével lehet megmutatni. Lássuk tehát a nagyvilág egy-egy aktuális történését, Éjfél Kapitány szemszögéből.

Elesett egy katona

"Életét vesztette egy magyar katona, egy pedig könnyebben megsérült Irakban, amikor a Magyar Honvédség zászlóaljának ivóvizet szállító oszlopa mellett csütörtökön kora délelőtt robbanás történt. Az elhunyt 27 éves katonát, akinek a tüdeje sérült meg a robbanásban, a honvédség hősi halottjának nyilvánította."

Nem akarok...

Nem akarok különösebb okosságokat mondani ezügyben, bár bőven lenne mihez kommentárt fűznöm. Egyetlen dolgot szeretnék csak leszögezni: Nagy Richárd katonaként, hősként halt meg, és halála nem volt hiábavaló. Önkéntesen vállalta a fegyveres szolgálatot, azok közé tartozott, akik komolyan veszik a feladatukat és szakmájukat. Tette a dolgát - és mi köszönettel tartozunk neki, hogy vérét ontotta.

Szerinted? Szólj hozzá!
Érdekel Éjfél Kapitány többi kommentárja is? Kattints!

Kijárat...

Főoldalra...