Éjfél Kapitány
kommentál
Levél Éjfél Kapitánynak...

Az igazi élet nagy kaland...

Az élet igazán kemény helyzeteket tud produkálni. Mostantól azonban nem csak a Kapitány elméletei szolgálnak útmutatóként a zavaros helyzetekben, hanem kommentárjai is. A szabályok és elméletek alól mindig akadnak kivételek. Hogy egy tényleg összetett helyzetben hogyan működik Éjfél Kapitány világlátása, azt legjobban talán egy-egy valóságos esemény elemzésével lehet megmutatni. Lássuk tehát a nagyvilág egy-egy aktuális történését, Éjfél Kapitány szemszögéből.

Anikó, a nagy Ő belépője

Ahogy Sándorért tették-vették magukat a cicák, az egyszerűen nem tudott érdekelni. Kedvenc vadász-hasonlatomnál maradva ez olyasmi volt, mint ahogy a magasrangú vendég elé terelik a vadat, amit az a vadászlesről letekintve kényelmesen lepuffant. Természetellenesnek, így kínosnak éreztem a szituációt, ahogy jól láthatóan minden résztvevő is. A mostani felállás viszont alapvetően más. A természet törvényeinek megfelelően rutinosnak tűnő vadászok indulnak a nagy Ő megszerzésért, aki igazi nőként hagyja magát becserkészni, vagy tinilány módjára koptatja le a kellemetlenkedőket. Itt mindenki elemében van.

Anikó tökéletes választás. Kellően dekoratív, ismert, de mégsem annyira nagynevű celebrity, hogy taszítaná a fiúkat. A villa-beli produkciója sem keltett visszatetszést, ami egyáltalán nem kis szó, azok közt a körülmények között. Anikó végig visszafogott, normális lány maradt, a legnagyobb zűrök közepette is. Mostani megjelenése pedig óriási és kellemes meglepetés. Ahogy mosolygósan, kipihenten, jókedvűen fogadja a sorjázó hímeket a kamerák kereszttüzében - több mint imponáló.

A tökéletes préda

Mosolyog, igézően néz, és nem mond butaságokat. Bármilyen banálisan hangzik, de ez már önmagában óriási dolog a TVben. Az utóbbi időben a képernyőt túlságosan ellepték a modellkinézetű és/vagy férfimódra erőszakosan viselkedő csajok. Hiába virít Pandora, ha üvölt róla, hogy nemkedves, undok teremtés. Hiába a profi médiamunkásnők, ha rosszul vagyok a rámenős akarnokságuktól. A nagy Ő személyében most egy igazi nőt kaptunk, aki a mellett hogy jól néz ki, még viselkedik is, kedves, és kis szerencsével megkapható. Ennyi kell nekünk - de ez nagyon. 

A vadászok

Oszkár a szegénylegényUgyan alapvetően kinézetre válogatottak, de nem ügyetlenek. Vegyük a legelső találkozást. Egy mondatod, egy gesztusod van, hogy felkeltsd a nő figyelmét. A legtöbben elsütnek egy bókot, a legnagyobb aszfaltbetyár beveti a  "masszőr vagyok - ne felejtsd" vásári trükköt is (sikerrel), de a legravaszabb mégis a szegénylegény: Oszkár a 21 éves joghallgató. Nem mond, hanem kérdez: "Milyen érzés?". A legtuttibb megoldás. A válaszon gondolkodni kell, a meglepetés pedig bevési az emlékezetbe a kérdezőt. Biztosra veszem, ezzel az egyetlen huszárvágással nem csak az első válogatáson jut keresztül.

A fiúk helyesek egymás mellett, mint 25 tojás. (Az öltönynek nincsen nagyon alternatívája, egyedül a frizurával lehet egyénieskedni.) Mint vidám vadásztársaság nevetgélnek, ismerkednek, nem kívánják egymás vérét. Szórakozni jöttek :) 

Az első rózsák

Anikó viharsebesen kiszórta a kócosokat és kopaszokat, majd beválasztotta a férfias karaktereket. Tanulságos egy-egy kommentárja is, különösen, ami a kövér NagyZének szólt: "mert szeretném ha még megnevettetnél". Jessica Rabbit óta örök tanulság ez...

Érdekel Éjfél Kapitány többi kommentárja is? Kattints!

Kijárat...

Főoldalra...