Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Zavar a mobilja!

Zavar a mobilja!

Emberünket egyre jobban zavarja, hogy találkozásaikon a nő többet foglalkozik a mobiljával, mint vele.

Eper civilizációs problémája

In medias res: nem túl sűrűn, de találkozok egy nővel, aki hozzám hasonlóan egyedülálló, és néha rám ír fb-on, hogy "hát épp bent vagyok a városban, ha gondolod..." Vagy hasonlókat, nyilván egyfajta "gyere találkozzunk" de hát mégse teljesen ugye. Lényeg a lényeg, néha rám ír online, hogy miújság, de kb ennyi. Nem túl gyakran találkozunk, de amikor igen, furcsa (igazából nem az) viszont idegesítő, hogy állandóan csekkolja/nyomogatja a telefonját, néha ír is, de 5 percenként minimum előveszi. Naszóval ez engem idegesít, de eddig nem tettem szóvá és most jutottam el addig, hogy legközelebbi alkalommal bizony leszúrom emiatt. Még ha "benne van egy friss történetben" is, akkor is tiszteljen meg annyival, ha időt töltünk együtt, akkor bizony ne mással foglalkozzon.

Azt gondolom elmondom neki, hogy ez a magatartása engem nagyon zavar, aztán igazán sok energiát nem szánok rá, ha ő érdeklődik majd fog keresni.

Kapitány úr mit gondol az efféle dolgokról?


Éjfél Kapitány elég rövid válasza

Azt gondolom, teljesen értelmetlen időpazarlás olyan nővel időt tölteni, aki nem szerelmes beléd, nem szexel veled, sőt, kifejezetten másokkal igyekszik szerelembe esni.