Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Nem tudod kapásból, mit is tegyél egy rázósabb helyzetben? Kérdezd Éjfél Kapitányt! Email cimed és neved titok marad...

 

Kérdezz Te is!

Hogyan találkozhatna vele?

Hogyan találkozhatna vele?

Angéla úgy érzi megtalálta az igazit, de a jól sikerült randik és szex után megtorpanni látszik a románc. És most?

Alinka tinis kérdése

33 éves elvált nő vagyok. Az emberek szerint vonzó és csinos. Megismerkedtem egy 35 éves szintén elvált fiatalemberrel. Első találkozásunk mindkettőnket meglepett. Vibrált a levegő köztünk. Összesen 2 hét alatt 4x találkoztunk.(nem sok) Az utolsó után nem hívott 2 napig, ezért én kerestem. Majd megint nem hívott, megint kerestem, de ekkor kértem, ha úgy érzi ez nem működhet köztünk, akkor zárjuk le, nem keresem többet, mert ez nekem kellemetlen. A válasza az volt, hogy nem az a gondja hogy nem akar velem találkozni, hanem hogy sok dolga van, meg Ő nem tudja nekem azt nyújtani amit én szeretnék egy kapcsolattól. Erre azt kértem, hogy ebben az esetben én ezt elfogadom, de akkor naponta egy sms vagy egy telefon jól esne, ha lát esélyt a folytatásra.

Már eltelt 3 hét, találkozni még nem találkoztunk, de naponta 1-3x legalább felhív magától, (persze van olyan nap, amikor nem) egy 5-10 perces kis beszélgetésekre. Az az igazság, hogy úgy érzem, Ő az akire eddig vártam. Rengeteg emberrel ismerkedtem meg az elmúlt időszakban, de senki nem váltott ki olyan érzést belőlem, mint a jelenlegi fogalmamsincsmilyenkapcsolat főszereplője. Kérlek, adj tanácsot! Szerinted van értelme várni? Hogyan tudnám elérni nála, hogy találkozzon velem személyesen? Hogyan kell az ilyen helyzetet kezelni?


Éjfél Kapitány világos válasza

Hogy te mit akarsz, azt a nevezett fiatalember már pontosan tudja: vele feküdni, vele kelni, naponta ezerszer felhívni egymást, kisbabákat szülni, és együtt élni, amíg rá nem únsz. Hogy ő mit akar, az is szó szerint elhangzott: nem akar veled találkozni, minden – még a hülye munkája is – fontosabb neki, mint te.

Mindennek nyilván nyomós oka van – egy férfi nem szokott visszautasítani egy kis tuti szexet, de ezt az okot nem tudhatjuk, és igazából mindegy is, hogy miért mondott nemet. Lehet, hogy nem érezte annyira jól magát veled, mint ahogy te ővele. Lehet, hogy náladnál sokkal ígéretesebb nőkkel kavar. Lehet, hogy mástól sokkal kevesebb elkötelezettség árán is jó szexet kap. Lehet, hogy jelenleg esze ágában sincs megállapodni, és még élvezni akarja a könnyű sikereket. Lehet, hogy nem tart alkalmasnak téged az együttélésre, és nem akar fölösleges köröket futni. Ezt a kis telefonos kapcsolattartást ugyan sikerült nála kierőszakolnod, de ez legfeljebb annyit jelent, hogy tartalékban tart téged.

Félek, semmit nem tudsz tenni, hogy ez megváltozzék, de ha mégis meg akarod próbálni, akkor először is csökkentsed rajta a mindennapos nyomást (és itt jelzem, hogy az első két hétben a négy randi igenis SOK, és már a napi 1 telefon is RENGETEG). Ha ez megvan, akkor javasolj olyan találkozót, ami egyrészről neki komfortos (tehát semmit nem kell intéznie), másrészt valamilyen módon extra(!) izgalmasnak kínálkozik (férfi szemmel is!). Legközelebb pedig: próbálj kicsit visszafogottabb lenni, és ne azonnal tiszta erőből magadhoz láncolni a férfit – mert ez általában kiveri nálunk a biztosítékot.