Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

Udvaroljak a hapsinak?

Márti kívánós kérdése

Van egy srác, akit én rajongásig szeretek, és tudom, hogy ő is odavan értem, de különböző problémák (volt csaj a társaságban, "mi csak jóbarátok vagyunk"-elgondolás a többiek részéről, stb) miatt nem mer belevágni a kapcsolatba. Mi a célravezető viselkedés részemről?

A – Ha eltűnök, és békénhagyom dönteni (de félő, hogy akkor kiesem a pixisből)

B – Ha állandóan szem előtt vagyok, udvarolok, bíztatom

C – Ha állandóan szem előtt vagyok, de önsajnálós ábrázattal, hogy vegye már észre, rá várok

Esetleg teljesen más?


Éjfél Kapitány hapsizós válasza

Ugyan utaltam már arra, hogy nem célom csajozósulivá változtatni a kérdés-válasz szekciót, de azt végül is nem mondtam, hogy a hapsizós kérdéseket is rossz néven veszem. ;-) Szóval... Ha eltűnsz, azzal csak akkor érsz el (egyébként jó) eredményt, ha már őrülten rád van kattanva. Ekkor hiányod fájó lesz, egyben remek quest kínálkozik a férfiben lakozó kóborlovagnak megtalálni eltűnt szíve hölgyét. Ha állandóan szem előtt vagy és búvalbélelt képpel gerjesztesz sajnálatot vagy (mégrosszabb) lelkiismeretfurdalást a másik oldalban – az szintén gáz. Mindkettő negatív érzet, meglepne ha ezekkel tudnád a neked tetsző pozitív reakciókat kiváltani. A semleges A és a negatív C variáns kizárása után a pozitív hozzáállású B variáns tűnik a legjobb megoldásnak.

Olvasd el még egyszer Tom kérdését, aki ugyanezt a témát feszegette, és neki is ugyanazt válaszoltam, mint most neked: Mindig a nő választ. Ezúttal Te. Tedd ezt meg egyértelműen, de ne hosszasan. Ne udvarolj (az az Ő dolga), de jelezd napnál világosabban: ajtó ablak nyitva!