Éjfél Kapitány válaszol

Éjfél Kapitány válaszol

Néhanapján velem is előfordul, hogy nem tudom kapásból, mit is tegyek egy rázósabb helyzetben. Nekem rossz, de neked jó, mert ha én nem is, de te megkérdezheted Éjfél Kapitányt! Email cimed mindenképpen az én titkom marad, sőt, a neved is, ha erre kérsz...

 

Kérdezz Te is!

Tényleg így gondolnám?

Edelweiss provokatív kérdései

A – Vajon Éjfél Kapitány volt-e úgy, hogy várt a szexuális együttléttel, mert annyira tisztának érezte a kapcsolatot, hogy nem ronthatta el az idő előtti "dugással" (É.K. szótárából emeltem... egyébként lehet, hogy pont ezek a kifejezések teszik közönségessé, az amúgy tényleg gyönyörű és természetes szexualitást.)

B – Tényleg nem létezik a nőkben a "magbefogadási hajlandóságot" überelő érték?


Éjfél Kapitány válaszai némi extra magyarázattal

A – Nem, ilyen helyzetben soha sem voltam. Én azokat a kapcsolatokat tekintem tisztának, ahol a felek minden problémázás és moralizálás nélkül őszintén, természetesen, ösztönösen és teljes gázzal szeretik egymást.

B – Tényleg nem.

Edelweiss hiába minősíti hozzáállását tisztábbnak, gyönyörűbbnek (ki nem mondottan tudatosabbnak és emberibbnek), mert éppen úgy az ösztöneinek engedelmeskedik, mint én. A nő genetikus alapprogramja ezzel a halogatással kényszeríti versenyre a tucatjával – és szinte válogatás nélkül – udvarló hímeket, másrészt ez ad időt neki, hogy kiválaszthassa közülük a legalkalmasabbat – leendő utódjai apját. Ha a nő olyan lelkesen mondana igent minden bepróbálkozónak, mint amilyen intenzíven mi megkíséreljük ontani magunkat, akkor nem adódna versenyhelyzet, amire pedig hosszú távon a faj fejlődésének szempontjából nagy szükség van. Ilyen egyszerű.